Γκος: “Θέτουμε βάσεις για πρόκριση”

Ο Αμερικανός περιφερειακός του ΠΑΟΚ τόνισε τη σημασία της νίκης της ομάδας του επί της Φρίμπουργκ (14/11), για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του BCL, ενώ σχολίασε και το επεισόδιο Μορέιρα-Χρυσικόπουλου

Στο στόχο της πρόκρισης, που πλέον γίνεται πιο ορατός, στάθηκε ο Φι Γκος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ελβετική Fribourg για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου Basketball Champions League. Ο Αμερικανός γκαρντ του “Δικέφαλου”, μίλησε ακόμα για το επεισόδιο του Γιανίκ Μορέιρα με το Λίνο Χρυσικόπουλο, τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας.
Είπε αρχικά: «Δείξαμε συνέπεια στην άμυνά μας. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι στην άμυνα μας έδωσε το δικαίωμα να ελέγξουμε το ρυθμό. Βοηθήσαμε έτσι την επίθεσή μας παίρνοντας εύκολους πόντους. Είμαι χαρούμενος, γιατί σιγά σιγά παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα και φαίνεται πως δένουμε. Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη μας στο Basketball Champions League και ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο, οπότε έτσι θέτουμε καλές βάσεις. Η δουλειά, όμως, δεν έχει τελειώσει για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι σκληρά για να το καταφέρουμε».
Για το συμβάν μεταξύ Γιανίκ Μορέιρα και Λίνου Χρυσικόπουλου σχολίασε: «Ό,τι έγινε θα μείνει μεταξύ μας, στους παίκτες μας και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που συμβαίνει στις ομάδες, απλά τώρα έγινε μπροστά σε κόσμο. Δεν αξίζει να δοθεί τόση σημασία. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο».
Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι μια πρόκληση για εμάς. Αυτή, όμως, είναι και η χαρά του παιχνιδιού. Θεωρώ πως είναι ευχάριστο, όταν ετοιμάζεσαι να παίξεις δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε σ’ ένα πολύ καλό περιβάλλον κι είμαστε όλοι πολύ ανυπόμονοι. Κάθε παιχνίδι θα έχει διαφορετική προσέγγιση. Θα είναι μια εβδομάδα προκλήσεων για εμάς. Αν συνεχίσουμε, πάντως, να παίζουμε άμυνα με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».
Για την εικόνα της ομάδας στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια δήλωσε: «Είναι στόχος για κάθε ομάδα το να μπορεί να παίζει με τον ίδιο τρόπο τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι κι έχουμε καθαρό μυαλό, μπορούμε να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Έχουμε 13-14 παίκτες που παλεύουν ο ένας για τον άλλον. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.