«Ζοτς»: Έδειξαν χαρακτήρα οι παίκτες μου

Υπερήφανος για τους παίκτες του, δήλωσε -για ακόμη μια φορά- ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, καθώς οι «πράσινοι» απέδειξαν στην πράξη όλα όσα είπε παραμονή της αναμέτρησης ο Σέρβος κόουτς.

 Υπερήφανος για τους παίκτες του, δήλωσε -για ακόμη μια φορά- ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, καθώς οι «πράσινοι» απέδειξαν στην πράξη όλα όσα είπε παραμονή της αναμέτρησης ο Σέρβος κόουτς.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο όπως τα προηγούμενα ματς. Τα παιχνίδια ήταν πανομοιότητα πάνω κάτω. Τα παιδιά δείξανε ότι έχουν χαρακτήρα στην ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά από το ξεκίνημα του αγώνα. Σας είχα πει και χθες ότι ήμουν κοντά τους», τόνισε αρχικά για να προσθέσει αμέσως ότι «τους στηρίζω και είμαι πολύ περήφανος για αυτούς. Έγινε το 2-2 και στο πέμπτο παιχνίδι οι πιθανότητες θα είναι 50-50. Θα έχει και ο κόσμος μια ευκαιρία να δει ένα ακόμα παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι ανάμεσα σε δυο τόσο μεγάλες ομάδες. Ήδη στο κινητό μου έχουν έρθει τέσσερα μηνύματα για εισιτήρια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε σημεία-κλειδιά που επέφεραν την επιτυχία. «Η άμυνα και η συγκέντρωση έδωσαν τη νίκη. Σαν ομάδα ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε. Εξαιρετικός αλλά δεν ήταν αυτός, ήταν όλη ομάδα. Και ο Νικ Καλάθης έπαιξε πολύ καλά που ήταν ο εύκολος στόχος. Και ο Σάρας έπαιξε καλά ήταν ο Γιασικεβίτσιους που σεβόμαστε. Και ο Διαμαντίδης έπαιξε 35 λεπτά και ο Μπατίστ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλά και περιμένουμε και από άλλους παίκτες να παίξουν καλά γιατί είναι κρίσιμη περίοδος», κατέληξε ο «Ζοτς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.