Νταμπίζας: «Όλοι ασχολούνται με αυτό το παιχνίδι»

Ο Νίκος Νταμπίζας τόνισε πως όλοι στην Αγγλία ασχολούνται με τον τελικό του κυπέλλου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που κέρδισε από τη συμμετοχή του σε αυτόν.
19/05/2018 • 16:17
Ο Νίκος Νταμπίζας
  • shares
Ο Νίκος Νταμπίζας τόνισε πως όλοι στην Αγγλία ασχολούνται με τον τελικό του κυπέλλου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που κέρδισε από τη συμμετοχή του σε αυτόν. Ο Νταμπίζας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». 

Αρχικά, ο Νταμπίζας δήλωσε: «Είναι μια τεράστια εμπειρία και είμαι προνομιούχος όσον αφορά το κομμάτι των εμπειριών που κουβαλάω πάνω μου. Όταν φτάνει ένας τελικός είναι τόσο μεγάλη η προβολή που θεωρείς ότι είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιστεύεις ότι όλη η χώρα κοιτά σε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο φιλικό της Legend 2004 με την Ισπανία στις 9 Ιουνίου: «Πιστεύω ότι αργήσαμε κιόλας να δημιουργήσουμε αυτή τη διαδικασία για να υπάρξει, αυτό μετά το 2004 Αργήσαμε πάρα πολύ, πάνω από όλα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε κοινωνικό έργο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.