Νταμπίζας: «Όλοι ασχολούνται με αυτό το παιχνίδι»

Ο Νίκος Νταμπίζας τόνισε πως όλοι στην Αγγλία ασχολούνται με τον τελικό του κυπέλλου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που κέρδισε από τη συμμετοχή του σε αυτόν.
19/05/2018 • 16:17
Ο Νίκος Νταμπίζας
  • shares
Ο Νίκος Νταμπίζας τόνισε πως όλοι στην Αγγλία ασχολούνται με τον τελικό του κυπέλλου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που κέρδισε από τη συμμετοχή του σε αυτόν. Ο Νταμπίζας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». 

Αρχικά, ο Νταμπίζας δήλωσε: «Είναι μια τεράστια εμπειρία και είμαι προνομιούχος όσον αφορά το κομμάτι των εμπειριών που κουβαλάω πάνω μου. Όταν φτάνει ένας τελικός είναι τόσο μεγάλη η προβολή που θεωρείς ότι είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιστεύεις ότι όλη η χώρα κοιτά σε αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο φιλικό της Legend 2004 με την Ισπανία στις 9 Ιουνίου: «Πιστεύω ότι αργήσαμε κιόλας να δημιουργήσουμε αυτή τη διαδικασία για να υπάρξει, αυτό μετά το 2004 Αργήσαμε πάρα πολύ, πάνω από όλα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε κοινωνικό έργο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

14/11/2018 • 10:51