Τριανταφυλλόπουλος: “Είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία”(vid)

Στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη μίλησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Νίκο Τζουάννη για τον Κυριακάτικο αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός, τις προσδοκίες του με το Τριφύλλι και τα όνειρα του με την πράσινη φανέλα.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σίγουρα μετά από μία προετοιμασία μπορείς να πεις ότι έχεις άλλες εμπειρίες. Φέτος έχω παίξει σε αρκετά παιχνίδια με την ομάδα Νέων και έχω βρει τα πατήματα μου, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Δείχνω δυνατός, νιώθω έτοιμος και περιμένω την ευκαιρία μου από τον προπονητή”.

Οι πολλοί τραυματισμοί σε έφεραν στο σημείο να κάνεις προπόνηση με την πρώτη ομάδα.
“Σίγουρα η τύχη χρειάζεται, αλλά και εγώ πρέπει να αρπάξω την ευκαιρία μέσα από την τύχη”.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα νέα παιδιά και δίνει ευκαιρίες. Τι ζητά στη διάρκεια των προπονήσεων;
“Από κάθε παίκτη, αλλά κυρίως από εμάς, ζητά να μην έχουμε το φόβο ότι παίζουμε με μεγαλύτερους. Να τους δείχνουμε σεβασμό, όπως και αυτοί σε εμάς. Θέλει να είμαστε έτοιμοι έτσι ώστε όταν μας δοθεί η ευκαιρία, να εκπροσωπήσουμε τον Παναθηναϊκό όπως πρέπει”.

Σου δίνει θάρρος όταν βλέπεις τους πρώην συμπαίκτες σου στην ομάδα Νέων, να έχουν πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα;
“Σίγουρα, διότι όλα τα παιδιά παίρνουν ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα έρθει η δική μου σειρά και μετά κάποιου άλλου, για να προχωρήσουμε. Αλλά το καλό είναι ότι έγινε η αρχή”.

Η ομάδα καλείται να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, μετά τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο. Πως είναι η ψυχολογία;
“Το κλίμα είναι βαρύ, διότι η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Όμως πρέπει να δείξουμε το σθένος, να πάμε στα Γιάννινα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε”.

Έχεις εικόνα για τον ΠΑΣ Γιάννινα;
“Θεωρώ ότι έκαναν καλή αρχή με τον προηγούμενο προπονητή τους, αλλά είχαν ένα άτυχο αποτέλεσμα με την Τρίπολη στην έδρα τους. Είναι και το γήπεδο βαρύ, είναι μία έδρα δύσκολη. Αλλά πιστεύω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με καλό ποδόσφαιρο”.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και το Κύπελλο Ελλάδας, σας πεισμώνει για να φτάσετε στην κατάκτηση του μοναδικού στόχου που σας απέμεινε;
“Πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτοί οι δύο αποκλεισμοί δεν αρμόζουν στον Παναθηναϊκό και στην ομάδα που έχουμε, να προχωρήσουμε δυνατά, να κατακτήσουμε τον τίτλο και να αποδείξουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκός και αυτό απλά έτυχε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.