Ομπράντοβιτς: «Με σεβασμό στην Καβάλα»

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί η αναμέτρηση με την Καβάλα, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον λίγο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους οι «πράσινοι» για να προετοιμαστούν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Επιστρέψαμε από την Ισπανία και ένα δύσκολο αγώνα και έχουμε ουσιαστικά μία μέρα να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με την Καβάλα. Δεν είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έτσι κι αλλιώς πρώτη φορά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, καθώς η Καβάλα είναι μια καλή ομάδα, έχει λύσεις και επιπλέον παίζει στην έδρα της».

Και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι και να παραμείνουμε εστιασμένοι στον αγώνα και τα 40 λεπτά, δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλό μας. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε λάθη που κάναμε σε προηγούμενους αγώνες και επιπλέον περιμένουμε βοήθεια από όλους τους παίκτες».

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας υπογράμμισε: «Το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, απέναντι στην Καβάλα εκτός έδρας. Η αναμέτρηση στην Ισπανία ήταν δύσκολη, πήραμε τη νίκη, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε όπως πάντα τον επόμενο αγώνα, γνωρίζοντας ότι δεν μας χαριστεί τίποτα. Απέναντι μας θα βρούμε μια ομάδα που ξέρει να αγωνίζεται και θα πρέπει κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε κάθε φάση, κάθε «μπάλα». Ζητούμενο για εμάς είναι να πάψουν κι αυτά τα διαστήματα που έχουμε στη διάρκεια των οποίων χάνουμε διαφορές και επιτρέπουμε στον αντίπαλό μας να επιστρέψει στο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως το μυαλό μας θα πρέπει να είναι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο στον αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.