Οι 15 μεγάλες απουσίες από την E3 2018

Στο απουσιολόγιο κύριοι.Μπορεί η E3 να ήταν γεμάτη από μεγάλους τίτλους όπως το Cyberpunk 2077...

Στο απουσιολόγιο κύριοι.

Μπορεί η E3 να ήταν γεμάτη από μεγάλους τίτλους όπως το Cyberpunk 2077, αλλά υπήρχαν και άλλοι τίτλοι που έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Metroid Prime 4, Red Dead Redemption 2 και Final Fantasy 7: Remake είναι μόλις μερικές από αυτές τις απουσίες, οπότε πάμε να δούμε τα 15 παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί, αλλά έλειπαν από την E3 2018.

Final Fantasy 7: Remake

1 -- ff7 remake

Είχαμε όλα τα δάχτυλά μας σταυρωμένα για να δούμε πρόσθετα στοιχεία για το Final Fantasy VII: Remake είτε στη διάσκεψη της Sony είτε της Square. Άλλωστε, δεν έχουμε δει τίποτα νέο από το PSX 2015. Δυστυχώς, η εστίαση της Square ήταν ξεκάθαρα στο Kingdom Hearts 3.

Το πότε θα μάθουμε κάτι, παραμένει ακόμα άγνωστο.

Red Dead Redemption 2

2 - red dead 2

Ενώ η Rockstar γενικά δεν παρίσταται στην E3, η συνεργασία του Red Dead Redemption 2 με την Sony μας έκανε να ελπίζουμε ότι θα δούμε ένα νέο τρέιλερ στην Ε3. Ωστόσο, η Sony έμεινε πιστή στο πρόγραμμά της και επικεντρώθηκε στο Death Stranding, The Last of Us: Part 2, Ghost of Tsushima και Spider-Man.

Metroid Prime 4

3 -- metroid

Η αποκάλυψη του Metroid Prime 4 στην E3 2017 ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Αλλά από τότε, η Nintendo κρατά τα χαρτιά της κλειστά, μέχρι το σημείο που δεν είμαστε καν σίγουροι ποιος το αναπτύσσει. Λέγαμε ότι θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερα στην φετινή E3, αλλά σαφώς η Nintendo επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο Super Smash Bros. Ultimate.

Pokemon 2019

4 - pokemon switch

Άλλο ένα παιχνίδι που αποκαλύφθηκε στην E3 2017 και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Μάλιστα, ακόμα δεν ξέρουμε πραγματικά ποιο θα είναι το κύριο Pokemon παιχνίδι για το Switch. που έρχεται το 2019. Ωστόσο, οι ελπίδες που είχαμε να μάθουμε γι ‘αυτό στην E3 διακόπηκαν, όταν η Nintendo αποκάλυψε το Let’s Go Pikachu και το Eevee, που είναι σαφώς η εστίασή της για το τέλος του 2018.

Avengers Project

5 - avengers

Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από τότε που είδαμε το teaser για το Avengers Project της Crystal Dynamics. Από τότε, έχει πέσει σιγή ιχθύος για το παιχνίδι. Όπως και το Remake του FF7, ελπίζαμε ότι θα δούμε περισσότερα στο συνέδριο της E3 και της Square, αλλά δυστυχώς, μια ακόμα έκθεση πέρασε χωρίς περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Wild

6 - wild

Είδαμε τελευταία φορά το παιχνίδι του Michel Ancel στο Paris Games Week το 2015, αλλά έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια και δεν το έχουμε ακούσει ξανά. Αυτό βγάζει νόημα, δεδομένου ότι ο Ancel είναι σαφώς απασχολημένος στο Beyond Good and Evil 2. Τούτου λεχθέντος, θέλαμε να ρίξουμε άλλη μια ματιά στην αρκούδα και τη φρικτή θεά του φιδιού.

Shenmue 3

7 - shenmue

Το Shenmue 3 ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις στο συνέδριο της Sony το 2015 και συνέχισε να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του Kickstarters όλων των εποχών (με πάνω από $6 εκατομμύρια). Έκτοτε, μάθαμε ότι το παιχνίδι θα καθυστερήσει για το 2019 και αυτό πριν τη φετινή E3.

Deep Down

8 - deep down

Τι να πούμε γι’αυτό το παιχνίδι; Απλώς πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι δεν θα βγει ποτέ.

The Last Night

9 - the last night

Το Last Night ήταν ένα από τα κυριότερα σημεία της διάσκεψης της E3 2017 της Microsoft. Από τότε, οι ενημερώσεις σχετικά με τον indie τίτλο ήταν σε μεγάλο βαθμό… απούσες.

Artifact

10 - artifact

Η Valve ανακοίνωσε το Artifact, ένα παιχνίδι καρτών Dota 2, το Μάρτιο. Ενώ έχουμε δει κάποιου είδους gameplay, δεν κυκλοφόρησαν ποτέ επίσημα βίντεο του παιχνιδιού. Ελπίζαμε ότι θα εμφανιστεί στην E3, πιθανότατα στην παρουσίαση του PC Gamer, αλλά αυτό δεν έγινε. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερα στο The Invitational τον Αύγουστο.

In the Valley of Gods

11 - in the valley of gods

Μιλώντας για την Valve, ένα από τα highlights των Game Awards του 2017 ήταν η αποκάλυψη της συνέχειας του Firewatch, που ονομάζεται In the Valley of Gods. Από τότε, η μόνη σημαντική ενημέρωση του παιχνιδιού ήταν η είδηση ότι η Campo Santo είχε αποκτηθεί από την Valve και προώθησε την ανάπτυξη του πανέμορφου παιχνιδιού από το Σαν Φρανσίσκο στο Σιάτλ.

Yoshi Switch

12 - yoshi switch

Μια από τις μεγαλύτερες απουσίες από την E3 ήταν το Yoshi για το Nintendo Switch. Είδαμε αρκετό gameplay στην E3 2017 και αναμέναμε το ίδιο και φέτος. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε πουθενά στην εκδήλωση, με την Nintendo να επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι έχει καθυστερήσει για το 2019.

Bayonetta 3

13 - bayonetta 3

Το Bayonetta 3 αποκαλύφθηκε ως αποκλειστικός τίτλος του Switch κατά τη διάρκεια των Game Awards του 2017 τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, όπως πολλά παιχνίδια της Nintendo σε αυτή τη λίστα, δεν έχουμε ακούσει τίποτα γι ‘αυτό από τότε.

Dead Island 2

14 - dead island 2

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που είμαστε σίγουροι ότι είτε έχουν ακυρωθεί ή έχουν γίνει rework. Το παιχνίδι απουσιάζει από μεγάλα events από την ανακοίνωσή του στο Gamescom το 2014. Το 2016 μάθαμε ότι η Sumo Digital είχε αναλάβει την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά από τότε δεν υπάρχει κανένα σημάδι του.

Witchfire

15 - witchfire

Μια άλλη αποκάλυψη από τα Game Awards στο τέλος του 2017 ήταν το Witchfire. Αυτό το shooter δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους πίσω από το The Vanishing of Ethan Carter και Bulletstorm. Το αρχικό τρέιλερ έδειξε ένα πάντρεμα της ομορφιάς του πρώτου με την παράλογη δράση του δεύτερου. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό.


Ποιο παιχνίδι σας έλειψε περισσότερο στην E3; Πείτε μας στα σχόλια!


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.