Τελειώνει η περιπέτεια κι επιστρέφει ο Στρίνιτς

Στην τελική ευθεία της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, με τη φανέλα της Μίλαν, βρίσκεται ο Κροάτης διεθνής αμυντικός Ιβάν Στρίνιτς μετά την περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε εκτός για τρεις μήνες

Στην τελική ευθεία της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, με τη φανέλα της Μίλαν, βρίσκεται ο Κροάτης διεθνής αμυντικός Ιβάν Στρίνιτς.

Ο ίδιος βίωσε μια άσχημη περιπέτεια υγείας καθώς Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Κροατίας, οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης, εξαιτίας ενός προβλήματος που ανιχνεύθηκε στην καρδιά του

O 31χρονος πλάγιος αμυντικός, έχοντας μόλις πάρει μεταγραφή στη Μίλαν, ήταν αναγκασμένος να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, με την ελπίδα να καλυτερέψει η κατάστασή του, σε ένα πρόβλημα υγείας που δεν επιδέχεται θεραπείας.
 
Ο χρόνος κύλησε υπέρ του και όπως ανακοίνωσε η Μίλαν, ο Στρίνιτς είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις και να ξεκινήσει την καριέρα του, έστω και καθυστερημένα, στους «ροσονέρι», αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα στην καρδιά που τον άφησε εκτός γηπέδων τους τελευταίους τρεις μήνες. 

«Οι γιατροί μου είχαν πει πως πρέπει να μείνω εκτός γηπέδων για τρεις μήνες, για να δούμε αν θα εξαφανιστεί η υπερτροφία. Πάντα πίστευα πως όλα θα πάνε καλά, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά. Είχα άγχος και αμφιβολίες. Για μερικούς μήνες ήμουν νευρικός, αλλά επιτέλους όλα τελείωσαν τώρα και το αφήνω πίσω μου. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Τα τελευταία 10 χρόνια ονειρευόμουν να κάνω 2-3 μήνες διακοπές, αλλά τώρα που είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, ήθελα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποσυρθώ, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο μου έδωσε μεγάλη ενέργεια», είπε εμφανώς χαρούμενος, χθες, ο Κροάτης αμυντικός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.