Δώνης: “Γίνομαι Λουτσέσκου τώρα…” (video)

Είχε το λόγο του ο προπονητής του Παναθηναϊκού να επικαλεστεί αυτόν του ΠΑΟΚ αμέσως μετά την αναμέτρηση των "πράσινων" με τον Άρη το βράδυ του Σαββάτου (6/4) στο ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Δώνης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη το βράδυ του Σαββάτου (6/4) στο ΟΑΚΑ και τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” είδε αυτά που ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είναι κάτι που δεν έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου.
Δήλωσε αρχικά: «Νομίζω ότι δεν είναι πάντα κίνητρο για τις ομάδες ο βαθμολογικός πίνακας. Ο σεβασμός στη δουλειά μας είναι η προτεραιότητα. Νομίζω ότι αυτό το γκρουπ έχει αποδείξει ότι έχει δουλέψει πολύ σκληρά και ένα από τα βασικά κίνητρα είναι ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τελειώσουν τη σεζόν όπως τους αξίζει πραγματικά. Η εικόνα του δεύτερου γκολ πως πανηγυρίζουν είναι αυτή που δείχνει προς τα έξω πόσο ευχαριστιούνται αυτό που γίνεται στην ομάδα. Για εμάς έχουμε τρία παιχνίδια που θα τα παλέψουμε».
Για τις αφαιρέσεις βαθμών, που έχουν φέρει πίσω τους “πράσινους” στον πίνακα τόνισε:
«Έχουμε μαζέψει 44 βαθμούς στο γήπεδο. Γίνομαι λίγο Λουτσέσκου τώρα. Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Νταμπίζα ξέραμε τις συνθήκες και πως θα πορευτούμε. Θα υπάρχουν και θετικά συμπεράσματα για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Όταν θα έρθει η τελευταία αγωνιστική θα πούμε κάποια πράγματα για να δούμε αν το τελικό συμπέρασμα ήταν θετικό για εμάς».
Για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν είπε:
«Εμείς μέχρι τον Γενάρη ξέραμε πως πηγαίνει προς την εξυγίανση. Άρα λοιπόν αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε την άδεια και το μπάτζετ. Θα πάμε βήμα βήμα στον σχεδιασμό που πρέπει να κάνουμε και στις θέσεις που πρέπει να κοιτάξουμε. Όσα γράφονται προς τα έξω είναι ανακρίβειες και εγώ δεν έχω ασχοληθεί με κανέναν ποδοσφαιριστή».
Για τα νέα παιδιά που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια διευκρίνισε:
«Έχω κάνει ένα πλάνο να πάρουν κάποια παιδιά χρόνο συμμετοχής και κάνω επιλογή παιχνιδιών. Ήξερα πως Άρης και Ατρόμητος είναι τα πιο δύσκολα ματς και δεν ήθελα να τους βάλω σε αυτά. Πιο βατά είναι αυτά με ΟΦΗ και Παναιτωλικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.