Ανασκεύασε ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί διαφορετικών αμοιβών στα τουρνουά Masters για τους άνδρες τενίστες, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί διαφορετικών αμοιβών στα τουρνουά Masters για τους άνδρες τενίστες, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Ο Σέρβος τενίστας είχε τονίσει πως οι άνδρες τενίστες θα πρέπει να εισπράττουν μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα, καθώς αυτοί είναι που συγκεντρώνουν περισσότερο κόσμο και κόβουν εισιτήρια στα συγκεκριμένα τουρνουά. 

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Τζόκοβιτς έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Το τένις με έχει βοηθήσει εξαιρετικά στην ζωή μου για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι, γι’ αυτό και ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για την δικαιότερη και καλύτερη κατανομή των πόρων σε όλους τους τομείς. Και αυτό αφορά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. 

Όλοι έχουμε το δικαίωμα να παλεύουμε για αυτά που αξίζουμε. Δεν είχα σκοπό να προκαλέσω οποιαδήποτε διαμάχη ανάμεσα στα φύλα και την ανισότητα στις απολαβές, αλλά να μιλήσω για τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι αθλητές (θα πρέπει να) αμείβονται για τα παιχνίδια και την προσπάθειά τους. 

Το τένις είναι ένα άθλημα που αγαπώ και μου έχει δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω άλλους οι οποίοι έχουν ακόμη πολύ δρόμο να πετύχουν τα όνειρά τους. Έτσι βλέπω τα πράγματα και θέλω να απολογηθώ σε όποιον το παρεξήγησε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.