Συγκέντρωση της Θύρας 7 στην ΕΠΟ

Η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού την Παρασκευή στις 15.00 στα γραφεία της ΕΠΟ όπου θα εκδικαστούν από την επιτροπή εφέσεων οι υποθέσεις των αγώνων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού την Παρασκευή στις 15.00 στα γραφεία της ΕΠΟ όπου θα εκδικαστούν από την επιτροπή εφέσεων οι υποθέσεις των αγώνων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«H ΘΥΡΑ 7 καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού (και όχι μόνο τα μέλη της) σε συγκέντρωση αντίστασης και όχι διαμαρτυρίας, αύριο Παρασκευή στις 15:00 στα γραφεία της ΕΠΟ. Για να μην επιτρέψουμε, στην υπόθεση του ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κάνουν το άσπρο… μαύρο για να ικανοποιήσουν τους φίλους της κυβέρνησης, αυτούς που απαίτησαν να παιχτεί στο δικαστήριο το περσινό ΠΑΟ – ΠΑΟΚ και τώρα έχουν πάθει αμνησία και δε θέλουν να πληρώσουν αυτό που οφείλουν λόγω του αδικήματος που διέπραξαν στην Τούμπα τραυματίζοντας τον προπονητή μας. Δεν υπάρχει δικαστής που θα αποφάσιζε να ρίξει τέτοια απόφαση εκτός αν συμβαίνουν όσα όλοι υποπτευόμαστε. Σε ότι αφορά στην άλλη υπόθεση, αυτή της ΑΔΙΚΗΣ τιμωρίας μας με αφαίρεση 3 βαθμών για το ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Δεν πρόκειται να αφήσουμε να κρίνει η Αστυνομία (επι της ουσίας το ΚΡΑΤΟΣ δηλαδή) το ποιός θα είναι ο πρωταθλητής. 

Δεν θα επιτρέψουμε να τιμωρηθεί η ομάδα μας με -3 και να βγει από τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος για ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν επηρέασε σε καμιά περίπτωση την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα! Είμαστε όλοι μάρτυρες ότι σε αντίστοιχα και πολύ βαρύτερα περιστατικά, στο ΟΑΚΑ (κερκίδες), στους Ζωσιμάδες στα Γιάννενα (παντού), στην Τούμπα (στο χώρο της φυσούνας, της μεικτής ζώνης και έξω ακριβώς από τα αποδυτήρια).Σε αυτά τα επεισόδια όμως δεν τιμωρήθηκαν με ανάλογη ποινή αφαίρεσης βαθμών τα φιλικά στην κυβέρνηση σωματεία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όλοι αυτοί που διαλαλούν ότι σώθηκε και…. εξυγιάνθηκε το ποδόσφαιρο, ότι έγινε ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα, ότι επικρατεί ισονομία και διαφάνεια, ας αφήσουν επιτέλους έστω την ύστατη στιγμή να παιχτεί μόνο στα γήπεδα και όχι στις στημένες εκθέσεις της Αστυνομίας και των «ελεγχόμενων» παρατηρητών των αγώνων. 

Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι μένουν ατιμώρητα ένα σωρό αίσχη και είδαν πως στήθηκε το σκηνικό έντασης δευτερολέπτων στο Καραισκάκη. Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να μείνει ανεπηρέαστη και να αποφασίσει χωρίς άνωθεν πιέσεις, δικαιώνοντας τον Ολυμπιακό. Σε διαφορετική περίπτωση, όποια άλλη απόφαση και να βγει, απλά θα επιβεβαιώσει αυτούς που τον Αύγουστο προειδοποιούσαν ότι το εφετινό Πρωτάθλημα θα απονεμηθεί με κυβερνητική διάταξη σε οποιονδήποτε άλλον πλην του Ολυμπιακού. Αν χαθεί, ας χαθεί τουλάχιστον από τα δικά μας λάθη. Φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά τα λάθη της Διαιτησίας εναντίον μας. Χρειάζονται και τη βοήθεια της Αστυνομίας για να βγούμε εκτός διεκδίκησης του τίτλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.