Τα στατιστικά του αγώνα με τον Πλατανιά

Ο ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε το καθιερωμένο αφιέρωμα στα στατιστικά στοιχεία της εντός έδρας αναμέτρησής του.

Ο ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε το καθιερωμένο αφιέρωμα στα στατιστικά στοιχεία της εντός έδρας αναμέτρησής του. Αυτή τη φορά, ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναλύει τον Πλατανιά και τις αναμετρήσεις απέναντί του.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου με την ομάδα της Κρήτης.

#3 αναμετρήσεις έχουν ο ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και ο Δικέφαλος μετρά τρεις νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ από την ομάδα των Χανίων. Η πρώτη τους αναμέτρηση έγινε στις 11 Νοεμβρίου 2012, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη (68′) και Λίνο (75′). Τις δύο επόμενες σεζόν επικράτησε με 1-0 με το γκολ του Βούκιτς (58′) το 2013-14 και με του Αθανασιάδη (24′) το 2014-15. #6 είναι συνολικά τα παιχνίδι και στις δύο έδρες για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να μετρά πέντε νίκες και μια ήττα στα Χανιά, την σεζόν 2013-14 με 2-1. Πρώτος σκόρερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που έχει σημειώσει 4 γκολ, ενώ ακολουθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης με 3 γκολ.

#2007 ήταν όταν ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι που έκλεισε την χρονιά και ήταν στις 30 Δεκεμβρίου από την ΑΕΚ με 2-0 στην Αθήνα. Από τότε σε επτά αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και κύπελλο που αποχαιρέτησε την χρονιά δεν έχει ηττηθεί και μετρά 6 νίκες και 1 ισοπαλία. #33 φορές έχει κλείσει τη χρονιά ως γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ από το 1959-60 που καθιερώθηκε η Α’ Εθνική και δεν έχει ηττηθεί ποτέ για αγώνες που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Ο απολογισμός του είναι 26 νίκες και 7 ισοπαλίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.