Θέλει λιγότερους ο Ιταλός

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού την άμεση μείωση του ρόστερ της ομάδας και ήδη έχει ξεκινήσει να «κόβει» παίκτες, οι οποίοι αναμένεται σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού την άμεση μείωση του ρόστερ της ομάδας και ήδη έχει ξεκινήσει να «κόβει» παίκτες, οι οποίοι αναμένεται σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως οι 32 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του είναι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός και θέλει να μειωθεί στους 24 ποδοσφαιριστές. 

Αυτό σημαίνει πως οκτώ ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν από το «τριφύλλι». Στη σχετική λίστα βρίσκονται ήδη οι Μπούρμπος, Δώνης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος και Σταματάκης. Σε αυτούς προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες και οι Τριανταφυλλόπουλος και Νίνης, οι οποίοι φέρονται να έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Χουχούμη, ο οποίος όμως θα αν θα παραχωρηθεί, αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει ματς στα πόδια του. 

Όσον αφορά στην υπόθεση του Νίκου Καρέλη, οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Παρά τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τις Παλέρμο και Γκενκ έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις για την απόκτησή του, ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχτεί καμία κρούση. Παράλληλα, το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζει πως αν δεν παραχωρηθεί ο Καρέλης δε θα γίνει άλλη μετεγγραφή κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Οι «πράσινοι» φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ενός δεξιού μπακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.