Μαρινάκης: «Θυμάμαι τη μεγάλη Νότιγχαμ»

Η ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ προς τους οπαδούς, για τη συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.
30/05/2019 • 11:19
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
  • shares
Η ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ προς τους οπαδούς, για τη συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Αναλυτικά:

«Θέλω να γράψω σε όλους τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ γι' αυτήν την εβδομάδα και την 40ή επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Εκείνο τον καιρό ήμουν μικρός και θυμάμαι τη μεγάλη μας ομάδα. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι μια μοναδική ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που ακόμα και σήμερα θαυμάζεται σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Για μια ομάδα που έλαμψε και κυριάρχησε στην Ευρώπη με τον τρόπο που το έκανε, ήταν αληθινά αξιοσημείωτο.

Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να φέρουμε όλους αυτούς τους θαυματοποιούς ξανά μαζί, για να γιορτάσουν αυτές τις επιτυχίες. Προφανώς και οι απουσίες των κ.κ. Κλαφ και Τέιλορ είναι τεράστιες, παρ' όλα αυτά θα είναι τιμή να έχουμε μέλη της οικογένειάς τους εδώ. Ήταν νικητές που αψήφησαν όλες τις πιθανότητες για να γίνουν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όταν είδα τον κ. Κλαφ να δίνει συνέντευξη, μπορούσες να διακρίνεις ότι είχε αυτοπεποίθηση, ήταν ένας νικητής, ένας άνδρας που πίστευε στα όνειρά του και έδινε κουράγιο σε άλλους να τον ακολουθήσουν στην ελίτ της Ευρώπης. Αυτό το γκρουπ άλλαξε το στάτους του κλαμπ για πάντα.

Αυτές οι αξίες και τα οράματα αποτελούν το σημερινό μας DNA. Δεν είναι μόνο η ιστορία και ό,τι επετεύχθη, είναι να μάθουμε από αυτή τη νοοτροπία και να την εφαρμόσουμε τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε πως θα επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο, όσο μακριά και αν βρίσκεται. Δεν πρέπει να σταματήσουμε, μέχρι να φτάσει το κλαμπ εκεί που αξίζει.

Αυτή η επέτειος είναι επίσης μία ευκαιρία για εμάς να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά των οπαδών της Φόρεστ. Το σχέδιό μας είναι επικεντρωθούμε στα παιδιά του Νότιγχαμ. Πρέπει να τους δείξουμε ότι όλα είναι πιθανά στη ζωή τους, αν ονειρεύονται. Η εκπαίδευση και η άθληση είναι ο δρόμος γι' αυτούς να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στη ζωή. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες, τις οποίες προετοιμάζαμε για μήνες, για να υποστηρίξουμε αυτές τις προτεραιότητες. 

Πάντα βλέπουμε μπροστά, αλλά αυτή την εβδομάδα θέλω να έρθουμε κοντά ως Νότιγχαμ Φόρεστ και να τιμήσουμε το ένδοξο παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει. Είναι δικό μας για να το γιορτάσουμε».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One