Μπερμπάτοφ: «Πάνω απ’ όλα η ομάδα» (video)

Στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP της αναμέτρησης με τη Βέροια, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τόνισε ότι... βραβείο για τον ίδιο είναι να παίζει καλά ο ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP της αναμέτρησης με τη Βέροια, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τόνισε ότι… βραβείο για τον ίδιο είναι να παίζει καλά ο ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος επιθετικός δήλωσε παράλληλα, απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το αν σημαίνει κάτι το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα: 
«Νιώθω καλά, αλλά για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα. Τα βραβεία φεύγουν δεν έχουν σημασία, οι βαθμοί όμως είναι αυτοί που μένουν». 

Για το τι είναι βραβείο για τον ίδιο: 
«Το να παίζει καλά η ομάδα. Να αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο. Επίσης το να είσαι υγιής για να παίξεις. Θα ήταν πολύ όμορφο και θα μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους στο τέλος της χρονιάς, να πάρουμε το Κύπελλο». 

Για τη συνύπαρξη του με τον Κλάους και για το ότι σκόραραν και οι δύο: 
«Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο…» 

Για το πως νιώθει στη Θεσσαλονίκη και το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: 
«Πως γίνεται να μην είμαι ευχαριστημένος εδώ; Βλέπω κάθε μέρα τη θάλασσα, δεν έχω κάτι να μου λείπει. Στο ποδόσφαιρο, όμως δε μπορείς να κερδίζεις πάντα, πάντα να παίζεις καλά… Πρέπει πολλές φορές να παίζεις έξυπνα. Δε μπορεί πάντα να είσαι καλός. Όταν δεν είσαι καλός, πρέπει να έχεις την εξυπνάδα και τη δυνατότητα να κερδίζεις τα παιχνίδια. Αυτή είναι η διαφορά στις καλές ομάδες και τις πολύ καλές ομάδες». 

Για τη συνεργασία με τους συμπαίκτες του: 
«Σίγουρα με τον καιρό, μαθαίνεις καλύτερα κάποια πράγματα. Σε αυτό το σύστημα, αγωνίζομαι ω δεκάρι και όχι στη θέση που έπαιζα τόσα χρόνια. Προσπαθώ να δω πως παίζουν οι συμπαίκτες μου και να συνεργαστώ, χρειάζονται και κάποια παιχνίδια για να γίνει αυτό. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις, κάποιες άλλες δεν παίζεις και τόσο καλά και κερδίζεις. Αυτό είναι το σημαντικό, τώρα που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.