Κωνσταντίνου στην «Ώρα των Πρωταθλητών»: «Θα πληρώσει ο Αλαφούζος» (video)

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» πως οι οφειλές προς τους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν θα τακτοποιηθούν και δεν θα αφαιρεθούν οι βαθμοί από την ομάδα.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» πως οι οφειλές προς τους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν θα τακτοποιηθούν και δεν θα αφαιρεθούν οι βαθμοί από την ομάδα. 

Αναλυτικά:

«Δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίασαν τα Μέσα. Ήρθαν δύο άνθρωποι από τη Θύρα 13 που ήθελαν να ενημερωθούν και δικαιολογημένα για όλα όσα γράφονται από το πρωί. Τους εξηγήσαμε ότι όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται ακριβώς, καθήσαμε αρκετή ώρα, ενημερώθηκαν και έφυγαν με την ευχή όλα όσα λένε να γίνουν πράξεις. Η πραγματικότητα είναι ότι ναι μεν υπάρχει μία ποινή για τον Βέμερ που θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να λύσει αυτό το πρόβλημα που είναι πολύπλοκο. Υπάρχουν τρεις ποινές από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, για τους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν αλλά αυτά τα λεφτά θα μπουν. 

Οι βαθμοί ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί και δεν θα πάει ποτέ η ομάδα στο παρά ένα για να πέσει. Αυτά τα λεφτά των ποινών που άμεσα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει για το -9 είναι λίγα. Τα πολλά είναι μέχρι το τέλος της σεζόν που πρέπει να βρει ο Κος Αλαφούζος για να έχει τη νέα σεζόν ρυθμισμένα όλα τα χρέη προκειμένου να είναι βιώσιμος. Ο Παναθηναϊκός για τον Τοτσέ, τον Εσιέν και τον Λέτο θέλει ένα ποσό βατό και θα κατατεθεί. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει την δόση και όχι όλο το ποσό στον Βέμερ. Και για τον Βέμερ θα γίνει κάτι ανάλογο. Με τον παίκτη δεν έχουμε επικοινωνία. Μακάρι να είχαμε. Δεν έχουμε όμως. Δεν θα τραβήξει στα άκρα η υπόθεση. Θα βρεθεί η χρυσή τομή. Εάν τα βάλετε όπως τα βάζετε εσείς πρέπει να υπερβεί το μισό εκατομμύριο. Είναι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός θα βρει αυτά τα λεφτά για να τα δώσει για να μην του βάλουν την ποινή των εννιά βαθμών για να υποβιβαστεί. Τα χρήματα θα μπουν που απαιτούνται από τον μέτοχο. 

Ο κόσμος της ομάδας ενημερώθηκε για το πλάνο, είναι πολλά πράγματα που δεν γίνεται να ειπωθούν δημόσια, υπάρχει λίγος χρόνος και τα λεφτά θα μπουν. Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κανονίσει όλες του τις οφειλές αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο. Εμείς ζητάμε την αλλαγή της ποινής. Όχι μόνο ο Παναθηναϊκός αλλά και άλλες έξι ομάδες. Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Παναθηναϊκό μπροστάρη και για τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Εμείς κάνουμε όλες τις προσπάθειες που πρέπει να ευελπιστούμε όλες οι ομάδες να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να μείνει στην κατηγορία. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και το πρόβλημα με την Αλ Αΐν είναι πολύ μεγάλο. Κάτι νέο δεν υπάρχει. 

Τώρα θα πιέσει περισσότερο και η FIFA/UEFA για να πάρουμε τα χρήματα που πρέπει. Το μόνο που ζητώ από την ομάδα και από τον κόσμο είναι περισσότερη συσπείρωση. Όχι μόνο οικονομική αλλά και ψυχολογική. Αν βρεθεί και σήμερα ο επόμενος μπορεί να έρθει και να πάρει την ομάδα και ο Κος Αλαφούζος θα πληρώσει αυτά που έχει δεσμευτεί να πληρώσει και στη συνέχεια να πορευτεί με τον νέο επενδυτή». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.