Ξέρει από ανατροπές η Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με 2-1.

Η Μπαρτσελόνα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με 2-1. 

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πολύ δυνατά στο «Καμπ Νόου» και κατάφεραν στα πρώτα λεπτά να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Μάλιστα, στο δέκατο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κόκε. 

Ωστόσο, η αντίδραση των «μπλαουγκράνα» ήταν άμεση. Αρχικά, με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου ο Μέσι έφερε το παιχνίδι στα ίσια ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Σουάρεζ ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1. 

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φιλίπε Λουίς ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ο Σιμεόνε είδε την ομάδα του να μένει με εννιά παίκτες καθώς ο Γοδίν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Με αυτή τη νίκη, η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 51 βαθμούς και πλέον είναι μόνη πρώτη ενώ η Ατλέτικο έμεινε στη δεύτερη θέση και τους 48 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.