Στην τελική ευθεία για Ατρόμητο ο Πανιώνιος

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, μπήκε στην τελική της ευθεία.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, μπήκε στην τελική της ευθεία. Ο Απόστολος Μάντζιος, είδε και πάλι όμως αρκετούς παίκτες του να μην μπορούν να πάρουν μέρος στην προπόνηση, καθώς αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα.

Ο Κούτσι δεν μπόρεσε να φτάσει έγκαιρα στην Ελλάδα καθώς αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τις πτήσεις της επιστροφής του και έτσι αναμένεται στην προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στη Νέα Σμύρνη. Αντίθετα Σκέμπρι και Αμπντουλάγιεφ επέστρεψαν κανονικά και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από κει και πέρα, ο Αυλωνίτης παρέμεινε σπίτι του καθώς ακόμα ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έχει υψηλό πυρετό, ενώ ο Πετκάκης δεν προπονήθηκε καθόλου και έκανε μόνο θεραπεία, όπως και ο Μιχαηλίδης. Ο Σταυροθανασόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται πλέον για το Σάββατο.

Τέλος ο Μάρκος Ντούνης, υποβλήθηκε τελικά σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης και πλέον τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει το θεραπευτικό του πρόγραμμα, προκειμένου να μπορέσει σταδιακά να επιστρέψει και στους ρυθμούς της προπόνησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.