Κωστένογλου: “Την ευθύνη την παίρνει η διοίκηση” (vid)

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε αποκλειστικά στη NOVA για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, μετά τα όσα συμβαίνουν με την μεταγραφή η όχι του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ. Δείτε σε βίντεο τι λέει ο προπονητής της ΑΕΚ για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε αποκλειστικά στη NOVA για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, μετά τα όσα συμβαίνουν με την μεταγραφή η όχι του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ. Δείτε σε βίντεο τι λέει ο προπονητής της ΑΕΚ για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα αποχώρησης του Κώστα Μανωλά, ο Νίκος Κωστένογλου δεν έκρυψε την αντίθεσή του, ιδιαίτερα μετά τη “φυγή” και του Χουάν Κάλα, αφού πλέον υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Λίγο μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Έλληνα άσσου στην Ουκρανική ομάδα, ο τεχνικός του δικεφάλου υποστήριξε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για την επόμενη μέρα: “Ήδη εκ των προτέρων, είχαμε κάποιες αδυναμίες, αλλά δική μου θέση ήταν να μη γίνει καμία προσθήκη τον Ιανουάριο, αν και μετά αποδείχθηκε ότι δε μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφή, αφού δεν είχαμε φορολογική ενημερότητα. Στη συνέχεια όμως είδαμε ότι η ομάδα αποδυναμώθηκε. Πρώτη και καλύτερη περίπτωση (απ’ την αρχή της σεζόν) ο τραυματίας Γκούντγιονσεν, στη συνέχεια είχαμε την απομάκρυνση του Κάλα, μετά ο Μπερνς και τώρα τέταρτη περίπτωση του Μανωλά. Πλέον εμείς έχουμε αποδυναμωθεί πάρα πολύ, σε συνδυασμό και με τους τραυματισμούς, οι οποίοι δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το έργο μας. Για το συγκεκριμένο θέμα οι θέσεις μου ήταν ξεκάθαρες. Την ευθύνη την παίρνει πλέον η διοίκηση”.

Δείτε στο σχετικό βίντεο τι λέει ο Νίκος Κωστένογλου για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, αλλά και για ποιο λόγο πιστεύει ότι ο Άρης έχει βελτιωθεί πάρα πολύ αγωνιστικά, σε σχέση με τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.