Δόξα-Κέρκυρα: Συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Μάκης Κατσαβάκης και Χάβι Γκράθια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα Δράμας - Κέρκυρα...

Δείτε τί δήλωσαν Μάκης Κατσαβάκης και Χάβι Γκράθια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Δόξα Δράμας – Κέρκυρα…

Μάκης Κατσαβάκης:

«Στην πιο δύσκολη καμπή και στο πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα, μείναμε μακριά από το καλό μας εαυτό. Με τις πολλές απουσίες και τις αλλαγές δεν μπορούσαμε να έχουμε αποτελεσματικότητα και στην άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο όταν και κινδυνεύσαμε και με το 0-2 που θα τελείωνε πρόωρα το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε. Το πετύχαμε μέχρι ένα σημείο όταν και κάναμε ευκαιρίες άλλα δεν ήρθε η ισοφάριση που θα άλλαζε την ροή του αγώνα μιας και η Κέρκυρα προς το τέλος έδειξε κουρασμένη και είχε κλειστεί. Με την επιστροφή των Αμπουμπακάρι και Σικαλιά θα πάμε στην Κέρκυρα με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Για μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς την Κυριακή».

Για το πού κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στα άσχημα μαρκαρίσματα μας πάνω στους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η Κέκρυρα και στην έλλειψη ψυχραιμίας και καθαρό μυαλού για την ισοφάριση».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Η μοναδική μας επιλογή είναι νίκη».

Για τον Βάντερσον: «Ο Βάντερσον πρέπει να καταλάβει ότι το σύνολο προέχει σε μια ομάδα και όχι το άτομο».

Για τον τρόπο που θα παίξει την Κυριακή: «Θα προσπαθήσουμε να προεκτείνουμε την σημερινή εικόνα του δευτέρου μέρους».

Χάβι Γκράθια:

«Το παιχνίδι στο Α’ ημίχρονο ήταν καλό για εμάς. Θα μπορούσαμε να πάμε με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια. Αφήνοντας όμως  ανεκμετάλλευτες αυτές τις ευκαιρίες ήταν  λογικό στο Β’ ο αντίπαλος μας να κάνει φάσεις στην περιοχή μας.

Γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι  αλλά είχαμε και δύσκολες καταστάσεις  που μπορούσαμε να αποφύγουμε. Σίγουρα  δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά δεν έχουμε και πολλές νίκες ώστε να μην χαρούμε το σημερινό αποτέλεσμα.
Χρειαζόμασταν μια φιάλη οξυγόνου για να συνεχίζουμε να αναπνέουμε και η νίκη αυτό μας έδωσε όπως  και κουράγιο για τη συνέχεια. Ήταν μία νίκη-οξυγόνο για εμάς. Οι παίκτες μου έδειξαν ενθουσιασμό πάθος  και θέληση. Ξέρουμε το επόμενο ματς  είναι πιο δύσκολο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την σημασία του αγώνα με την Δόξα απάντησε: «Παίξαμε με μια ομάδα που μας είχε πιάσει στην βαθμολογία και είχε τεράστια σημασία ο αγώνας αυτός. Ήταν ζωής ή θανάτου για το ποια ομάδα θα συνέχιζε καλύτερα και ποια θα ξεκολλούσε από τον πάτο της βαθμολογίας».

Για  το πως κρίνει την Δόξα είπε: «Είναι μία ομάδα που μάχεται κόντρα σε μεγάλα προβλήματα με συνεχείς  αγώνες και ξεκίνησε αργά το πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα έχω απόλυτο σεβασμό για την Δόξα και τον τρόπο που παλεύει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.