Μπιέλσα: «Τα θετικά σχόλια δεν μας κάνουν καλύτερους»

Αρης Γεωργίου
14/08/2018 • 05:11
Μαρσέλο Μπιέλσα.
  • shares
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν παρασύρεται από τον ενθουσιασμό για το καλό ξεκίνημα της Λιντς.

Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ άρχισε τη σεζόν με μεγάλες νίκες επί Στόουκ και Ντέρμπι, με εταιρίες στοιχημάτων να την θεωρούν ήδη φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο ο 63χρονος Αργεντινός τονίζει ότι μία τέτοια πρόβλεψη όχι μόνο είναι πρόωρη αλλά μπορεί να κάνει κακό στην ομάδα του.

«Δεν δίνω σημασία σε αυτά. Αν λάβεις υπ' όψιν σου τα θετικά σχόλια στο ξεκίνημα, αυτά δεν μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, δεν μας κάνουν καλύτερη ομάδα.

Αν είμαστε πολύ απαιτητικοί με τους εαυτούς μας θα γίνουμε καλύτεροι. Όσο πιο απαιτητικοί είμαστε, τόσο πιο καλοί θα γίνουμε. Χρειαζόμαστε την στήριξη στις δύσκολες στιγμές. Δύο παιχνίδια δεν είναι αρκετά για να βγάλεις συμπεράσματα για μία ομάδα, όλοι το ξέρουν αυτό. Όταν ρωτούν την άποψή μου για κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα, πάντα σκέφτομαι πόσο άσχημα θα νιώσει ο κόσμος για μένα αν η γνώμη μου δεν γίνει πραγματικότητα στο τέλος της ημέρας», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.