Η Νότιγχαμ στο πλευρό των πληγέντων από τις φωτιές στην Αττική

Συγκινητική κίνηση από πλευράς Νότιγχαμ Φόρεστ με τον αγγλικό σύλλογο να συγκεντρώνει χρήματα τα οποία θα δοθούν στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
Τάσος Μπαϊρακτάρης
11/08/2018 • 16:02
Η Νότιγχαμ αρωγός
  • shares
Συγκινητική κίνηση από πλευράς Νότιγχαμ Φόρεστ με τον αγγλικό σύλλογο να συγκεντρώνει χρήματα τα οποία θα δοθούν στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Πριν από τον αγώνα με την Ρέντινγκ ο αγγλικός σύλλογος παρακινεί τους φίλους της ομάδας να προσφέρουν γενναιόδωρα. Όσα χρήματα μπορούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φωτιές στην Ελλάδα.

Ο Νίκολας Ράνταλ, πρόεδρος της Νότιγχαμ μίλησε για την κίνηση της ομάδας αλλά και για την σπουδαία κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρει 1 εκατ. ευρώ στους πληγέντες των πυρκαγιών. 

Οι δηλώσεις του: «Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα ήθελα να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, στην Ελλάδα. Η γενναιόδωρη προσφορά 1 εκατομμυρίου από τον ιδιοκτήτη μας, κ. Μαρινάκη, μας έδωσε το έναυσμα για να συγκεντρώσουμε χρήματα.

Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τα αυθόρμητα αιτήματα των φιλάθλων μας να παράσχουμε κάποια οικονομική βοήθεια. Το προσωπικό και οι παίκτες προσέφεραν, επίσης, τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους. Υπό το πρίσμα αυτό, θα λειτουργήσουν ορισμένα σημεία για τους φιλάθλους μας που θέλουν να δείξουν την υποστήριξή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας στο «The Southbank», στο «Larwood and Voce» και στο «Trent Navigation» που προσέφεραν την υποστήριξή τους με αυτόν τον πρακτικό τρόπο».


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/04/2019 • 07:11

Επικίνδυνα μονοπάτια για Ρεάλ Μαδρίτης και Αϊντχόφεν

Η Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά δεν πάει ως το απόλυτο φαβορί στην κοντινή έδρα της Χετάφε. Πιο ξεκάθαρο το αβαντάζ νίκης για Σεβίλλη, Αϊντχόφεν και Βασιλεία αν και στο Βίλεμ περιμένουμε μια σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων