Στο Λιεβέν ο Φιλιππίδης

Από το Ντόνετσκ της Ουκρανίας απευθείας στη Γαλλία μετέβη ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου να μετάσχει στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της πόλης Λιεβέν.

Από το Ντόνετσκ της Ουκρανίας απευθείας στη Γαλλία μετέβη ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου να μετάσχει στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της πόλης Λιεβέν. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ, συνοδευόμενος από τον προπονητή του, Δημήτρη Κυτέα, βρίσκεται στο Λιεβέν, όπου θα δώσει τον 6ο φετινό αγώνα του.

Στο μίτινγκ αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι άλτες του αγωνίσματος, μεταξύ των οποίων και ο Ρενό Λαβιλενί, στον πρώτο αγώνα του μπροστά στους συμπατριώτες του και ο οποίος το Σάββατο στην Ουκρανία, στο ντεμπούτο του στην σεζόν, υπερέβη τα 5.82 μέτρα. Επίσης θα αγωνιστούν ο Γερμανός Μπιόρν Οτο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τα 5.82μ, ο νεαρός συμπατριώτης του, Ράφαελ Χολτσντέπε (5.72μ) και ο Γάλλος Ρομάν Μενίλ (5.64μ.).

Ο 26χρονος Φιλιππίδης το Σάββατο στο Ντόνετσκ πέρασε τα 5.52μ, ενώ μέσα στη σεζόν έχει ισοφαρίσει δύο φορές το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ με 5.72μ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.