Νταμπίζας: «Από δω και πέρα ό,τι λέμε θα γίνεται πράξη»

Ο Νίκος Ντάμπιζας βρέθηκε στο Κορωπί όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας και τους μίλησε για την επόμενη μέρα τονίζοντας πως από εδώ και πέρα όσα λέγονται θα γίνονται πράξη.

Ο Νίκος Ντάμπιζας βρέθηκε στο Κορωπί όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας και τους μίλησε για την επόμενη μέρα τονίζοντας πως από εδώ και πέρα όσα λέγονται θα γίνονται πράξη. 

Αναλυτικά:

“Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Σας αξίζουν συγχαρητήρια όπως το χειριστήκατε. Αυτό είναι το χθες και εδώ θα μιλήσουμε για το αύριο. Το οικονομικό κομμάτι έχει συζητηθεί και σας έχει γίνει ενημέρωση από τον οικονομικό διευθυντή. 

Μπαίνουμε πλέον στην διαδικασία να συζητήσουμε με τα νέα δεδομένα με την τωρινή πραγματικότητα. Το αν θα αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. 

Αν αλλάξουν θα μιλήσουμε ξανά όταν γίνουν πράξη. Στη ζωή συζητάμε με τα τωρινά δεδομένα. Κάποιοι δεν θα είναι εδώ γιατί θα θελήσουν να αποχωρήσουν, αλλά αυτοί που είμαστε εδώ θα έχουν ένα πολύ ξεκάθαρο στόχο και σχέση. 

Δεν θα πούμε παραπάνω για αυτά τα ζητήματα. Το πιο σημαντικό είναι να πειστείτε για αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό θα γίνει μέσα από τις πράξεις. Επειδή λείπει ένα βασικό κομμάτι, το προπονητικό τιμ, τα αγωνιστικά θα τα ξεκαθαρίσουμε όταν θα υπάρχει η παρουσία του προπονητικού επιτελείου. 

Το πιο σημαντικό απ όλα είναι η αξιοπιστία στο οικονομικό κομμάτι και να ξέρετε αυτό που θα ισχύσει για την επόμενη χρόνια στο οικονομικό θα είναι αξιόπιστο, με γνώμονα πάντα να ορθοποδήσει οικονομικά ο σύλλογος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.