Ο Προμηθέας στα ημιτελικά των Play-Off!

Μια ακόμα υπέρβαση έκανε η φετινή έκπληξη της Stoiximan μπάσκετ Λιγκ, ο πεισματάρης και σκληροτράχηλος Προμηθέας νικώντας και στο Λαύριο με 79-77! Η ομάδα της Πάτρας θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των Play-Off τον Ολυμπιακό

Μια ακόμα υπέρβαση έκανε η φετινή έκπληξη της Stoiximan μπάσκετ Λιγκ, ο πεισματάρης και σκληροτράχηλος Προμηθέας νικώντας και στο Λαύριο με 79-77!

Η ομάδα των Πατρών σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ έχοντας τον έλεγχό του τουλάχιστον στα ¾ της αναμέτρησης.
Ήταν οριακά ανώτερος στο πρώτο δεκάλεπτο (19-22), λίγο καλύτερος αμυντικά στο δεύτερο κλείνοντας το ημίχρονο στο +12 (32-44).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι όταν βρήκαν περισσότερες λύσεις στα χέρια των Αμερικανών Νίξον (21 π, 6 ριμπάουντ), Γουίγκινς (25 π, 9 ριμπάνουντ, 4 ασίστ) και Μουρ (22 π, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ) το ματς άρχισε να βαδίζει στα όρια της ισορροπίας.

Το Λαύριο βελτιώνοντας την αμυντική του συμπεριφορά, κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, έφτασε στην ανάσα της ανατροπής.
Όμως η ομάδα του Μάκη Γιατρά άντεξε χάρις την σταθερότητα του Λίποβι (18π, 8 ριμπάουντ) και του Φαγιέ (19 π, 8 ριμπάουντ) κρατώντας το προβάδισμα και κυρίως την ψυχραιμία τους στη «ρουλέτα» των βολών στο τελευταίο λεπτό.

Εκεί όπου ο Μουρ αστόχησε δύο φορές κι ενώ το σκορ ήταν 72-74 σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία του αγώνα!
Ο Προμηθέας με το 2-0 στις νίκες επί του Λαυρίου πάει σε μια μεγαλύτερη πρόκληση, σαφώς με το λιγότερο άγχος, να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό έχοντας εκπληρώσει ένα… τρελό όνειρο καθώς με την σημερινή του νίκη μπαίνει στην 4αδα κι από εκεί περιμένει απλά την είσοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περίοδου..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.