Μεταγραφή….τηλεφώνημα

Στο...πρώτο χτύπημα η πόρτα ανοίγει,στο δεύτερο...κάνεις μεταγραφή. Ή καλύτερα αλλάζεις μια κατά πολλούς τελειωμένη μεταγραφή. Ένα τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, φαίνεται ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της αποχώρησης του Έλληνα αμυντικού από την Ντόρτμουντ.

Στο…πρώτο χτύπημα η πόρτα ανοίγει,στο δεύτερο…κάνεις μεταγραφή. Ή καλύτερα αλλάζεις μια κατά πολλούς τελειωμένη μεταγραφή.

Ένα τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, φαίνεται ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της αποχώρησης του Έλληνα αμυντικού από την Ντόρτμουντ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πλέον να μπαίνει πολύ δυνατά και να γίνεται φαβορί για την απόκτηση του.

Η γερμανική ιστοσελίδα sport.de, που επικαλείται πηγές αλλά και πληροφορίες από το «Funke Sport», αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει πλέον προβάδισμα από την Αρσεναλ στην διεκδίκηση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού της Ντόρτμουντ, σημειώνοντας ότι ο Πορτογάλος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» επικοινώνησε προσωπικά στο τηλέφωνο με τον 29χρονο αμυντικό, προκειμένου να του ζητήσει να φτάσει στο Νησί και την Premier League για να φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ντόρτμουντ φαίνεται να έχει αποφασίσει την πώλησή του αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της, κοστολογώντας τον μάλιστα, στα 20 εκατ ευρώ. 

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται να σχολιάσει σχετικά: «Η επόμενη σεζόν είναι η επόμενη σεζόν», είπε μετά την φιλική ισοπαλία (1-1) με τους Λος Άντζελες FC, το βράδυ της Τετάρτης στην Καλιφόρνια, όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια. Στο φιλικό ο Sokratis αγωνίστηκε για 73 λεπτά και έγινε αλλαγή, παραχωρώντας την θέση του στον Σέρχιο Γκόμες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.