To μήνυμα του τραυματία Κιβρακίδη (pic)

O Έλληνας μπακ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του Ατρόμητου στην Πολωνία για τον πρώτο αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας, ελέω τραυματισμού, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσω Instagram.

Ο Ατρόμητος ταξίδεψε στην Πολωνία για τον πρώτο αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League δίχως τον τραυματία Κυριάκο Κιβρακίδη. Ο Έλληνας μπακ έστειλε μέσω Instagram το δικό του μήνυμα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του αλλά και τη στήριξή του στους συμπαίκτες του. 

«Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος το τί σκέφτομαι και το πώς νιώθω…Η πορεία της ζωής μου, μου έμαθε πώς είναι να πέφτεις ξανά και ξανά! Όμως μου έμαθε κιόλας να σηκώνομαι κάθε φορά και πιο δυνατός! Δυστυχώς παιδιά δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου να σταθώ δίπλα σας. Τα λόγια είναι περιττά. Μπορεί λοιπόν, να μην μπόρεσα να ταξιδέψω μαζί σας για Πολωνία αλλά να ξέρετε η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος το τί σκέφτομαι και το πώς νιώθω…Η πορεία της ζωής μου, μου έμαθε πώς είναι να πέφτεις ξανά και ξανά! Όμως μου έμαθε κιόλας να σηκώνομαι κάθε φορά και πιο δυνατός! Δυστυχώς παιδιά δεν μου το επιτρέπει η υγεία μου να σταθώ δίπλα σας.Τα λόγια είναι περιττά. Μπορεί λοιπόν, να μην μπορεσα να ταξιδέψω μαζί σας για Πολωνία αλλά να ξέρετε η καρδιά και το μυαλό μου είναι εκεί μαζί σας! ??⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη •Kivs• -19- (@kivrakidis__19) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.