Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού στην ΑΕΚ

Οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζουν την αναζήτηση του παίκτη, που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο, από το ρόστερ της ΑΕΚ.

Οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζουν την αναζήτηση του παίκτη, που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο, από το ρόστερ της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο Έλληνας προπονητής, μελετούν τις τελευταίες ημέρες διάφορες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση και σύντομα θα καταλήξουν στον εκλεκτό τους για τη γραμμή κρούσης. 

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει μια ακόμα κίνηση για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού από τη Λας Πάλμας, η οποία από την πλευρά της δε φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν και έναν παίκτη για να καλύψουν το κενό της αποχώρησης του Χριστοδουλόπυλου, με την προσοχή τους να έχει στραφεί και πάλι στην αγορά του εξωτερικού. Στόχος του Λυμπερόπουλου είναι να έχουν αποκτηθεί οι δυο ποδοσφαιριστές για τις συγκεκριμένες θέσεις, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδος.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.