Εφυγε για το πενθήμερο

Για τις επόμενες 5 ημέρες η έδρα του ποδοσφαιρικού Αρη, μεταφέρεται στην Αθήνα!

Για τις επόμενες 5 ημέρες η έδρα του ποδοσφαιρικού Αρη, μεταφέρεται στην Αθήνα! Οι κίτρινοι, μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κοντράρονται δύο φορές με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε κύπελλο και πρωτάθλημα (αρχή την Πέμπτη στις 20:00 για το κύπελλο). Για το λόγο αυτό ο Γιάννης Μιχαλήτσος ετοίμασε την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσε και σε συνεργασία με τον Γιώργο Σεμερτζίδη, κατήρτισε την αποστολή η οποία λόγω της πενθήμερης παραμονής στη πρωτεύουσα, συμπεριλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής:  Βελλίδης, Γιιακούποβιτς, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ούμπιντες, Ακόστα, Φατί, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Καπετάνος και Τσουκάνης.

Εκτός, έμειναν, ο ανέτοιμος, Νάτσο Γκαρσία, ο Τόχα και φυσικά οι Τσέζαρεκ και Βράνιες οι οποίοι δεν συνεχίζουν στην ομάδα. Μέγα πρόβλημα για τον κ. Μιχαλήτσο, είναι το πώς θα μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησε η ξαφνική αποχώρηση του Τσέζαρεκ, καθώς ο Κροάτης αφήνει την επίθεση των κιτρίνων «ορφανή». Λύση, πλέον, μπορεί να δώσει μόνο ο Καρίμ Σολτάνι και ο νεαρός, Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Υπάρχουν πάντως κι άλλοι επιθετικογενείς παίκτες όπως οι Καστίγιο, Καπετάνος, Νέτο και Ούμπιντες και σίγουρα υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να συνεισφέρουν προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Η ανακοίνωση για Βράνιες
Ο Βράνιες αποτελεί παρελθόν για τον Αρη και η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας: « Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Γιούριτσα Βράνιες. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Ο Βράνιες, μαζί με την οικογένειά του και τον ατζέντη του, Κώστα Φάρρα, θα αναχωρήσουν την Πέμπτη για τη Γερμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.