Χαμόγελα για Πουλίδο στην Τρίπολη

Ο Ρούμπεν Πουλίδο κατάφερε και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης και πλέον υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο κατάφερε και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης και πλέον υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος αμυντικός, θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας της Αρκαδίας, για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, ενώ δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και στο αρχικό σχήμα.

Η επιστροφή του Πουλίδο έρχεται σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Αστέρας έχασε για το υπόλοιπο της χρονιάς τον Θανάση Κωστούλα, ο οποίος χτύπησε κόντρα στον Πανιώνιο και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της περιόδου, καθώς θα χειρουργηθεί στους χιαστούς.

Από κει και πέρα, ο Σάκης Τσιώλης θα έχει στην διάθεσή του και τον Χουανίτο και μάλιστα τον προορίζει και αυτόν για την αρχική ενδεκάδα, καθώς θα λείψει ο τραυματίας Αλβάρεζ. Τα καλά νέα πάντως δεν σταματούν εδώ για την τεχνική ηγεσία του Αστέρα, καθώς επιστρέφουν και οι Μπαρτολίνι, Ορόθκο και τίτονται στην διάθεσή του από την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, οι μόνοι που συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης είναι οι Ροτζέριο, Ρούμπιλ, ενώ ο Ουσέρο την Πέμπτη για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε καθόλου, αλλά είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Παναιτωλικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.