Το Octopath Traveler δεν θα έχει DLC

Μπορείς να το πεις ξανά αυτό;Το Octopath Traveler δεν έχει προγραμματισμένο DLC, επειδή ο τίτλος...

Μπορείς να το πεις ξανά αυτό;

Το Octopath Traveler δεν έχει προγραμματισμένο DLC, επειδή ο τίτλος είναι ένα “πλήρες παιχνίδι”, λέει ο παραγωγός Masashi Takahashi.

Το Octopath Traveler της Square Enix για το Nintendo Switch δεν θα πάρει κανένα DLC επειδή θα κυκλοφορήσει ως ένα πλήρες παιχνίδι, λέει το στούντιο.

“Δεν έχουμε καν σκεφτεί να έχουμε DLC”, ανέφερε ο παραγωγός Masashi Takahashi σε συνέντευξή του στο Dengeki Online (μέσω του Siliconera). “Η λιανική έκδοση είναι ένα πλήρες παιχνίδι”.

Ο Takahashi επίσης επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει New Game Plus, λέγοντας ότι το στούντιο το έχει κάνει έτσι ώστε “μπορείτε να τελειώσετε το παιχνίδι σε ένα playthrough”, αλλά “ανάλογα με τη σειρά που θα ακολουθήσετε τα πράγματα, η δυσκολία θα αλλάξει οργανικά”.

Το επίπεδο δυσκολίας φαίνεται να εξαρτάται από την τοποθεσία, οπότε αν ένας παίκτης κατευθύνεται σε μια σκληρότερη περιοχή νωρίτερα στο παιχνίδι, θα του είναι πολύ δυσκολότερο από το να επισκεφθεί την ίδια περιοχή αργότερα.

Ο Takahashi είπε επίσης ότι το κύριο questline θα χρειαζόταν περίπου 50-60 ώρες για να ολοκληρωθεί, επεκτείνοντας σε 80-100 ώρες αν οι παίκτες πήραν μέρος σε όλα τα side quests και οτιδήποτε άλλο έχει να προσφέρει το παιχνίδι. Μπορούν ακόμα να νικήσουν ολόκληρο το παιχνίδι σόλο, “χωρίς να στρατολογήσουν άλλους χαρακτήρες”.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.