Τα καλύτερα Χριστούγεννα του Κερούς

Δύο χριστουγεννιάτικες περιόδους ξεχώρισε ο Σέρτζιο Κερούς ως τις καλύτερες της ζωής του.

Δύο χριστουγεννιάτικες περιόδους ξεχώρισε ο Σέρτζιο Κερούς ως τις καλύτερες της ζωής του.
Η μία ήταν γεμάτη με παιχνίδι και χαρά και η άλλη με αγάπη για τον συνάνθρωπο και βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάονται. Ο Αμερικανός άσος του Άρη μίλησε στο «Pressaris» γι’ αυτές, τις οποίες έζησε ως παιδί, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει τα φετινά Χριστούγενα στη Θεσσαλονίκη.
«Θυμάμαι κάποια Χριστούγεννα, που ήμουν μικρό παιδί και η θεία μου, μου είχε κάνει δώρο ένα Playstation PSP. Το θυμάμαι, γιατί περίμενα ένα δώρο μέσα στις μεγάλες κόκκινες κάλτσες, αλλά η θεία μου, για να μου κάνει έκπληξη δεν το είχε βάλει μέσα, αλλά κάτω από τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες… Μόλις το αντιλήφθηκα πετούσα από τη χαρά μου…», ήταν τα λόγια του αναφερόμενο στην πρώτη από τις δύο παιδικές αναμνήσεις του και συνεχίζονταςμε την έτερη ανέφερε ότι «ήταν όταν με πήρε η μητέρα μου και πήγαμε σε ένα μέρος όπου υπήρχαν άποροι και άστεγοι και περάσαμε ουσιαστικά μαζί τους την ημέρα των Χριστουγέννων. Τους πήγαμε φαγητό, το μοιράσαμε, τους κάναμε παρέα. Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να βοηθάς τους συνανθρώπους σου, γι’ αυτό και συμμετείχα με μεγάλη χαρά σε αυτό που έκανε και ο Άρης πρόσφατα’.
Όσο για τις φετινές γιορτές, ο Κερούς τόνισε ότι «έχω τους καλύτερους συμπαίκτες που θα μπορούσα! Τους αγαπάω όλους μέσα από την καρδιά μου. Όλα τα παιδιά… Είμαστε οικογένεια, χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, χαίρομαι πολύ που είμαι στον Άρη. Πρώτη φορά θα κάνω Χριστούγεννα σε γήπεδο, αλλά νιώθω υπέροχα».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.