Κοιτάζει άλλους επιθετικούς

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, καθώς όλα δείχνουν πως η υπόθεση του Τεέμου Πούκι οδηγείται σε «ναυάγιο».

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, καθώς όλα δείχνουν πως η υπόθεση του Τεέμου Πούκι οδηγείται σε «ναυάγιο». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν άλλο τον Φινλανδό επιθετικό, ο οποίος από την πλευρά του περιμένει και άλλες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, πριν δώσει την οριστική του απάντηση στους «ασπρόμαυρους».

Ο Πούκι φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται σε επαφές με τη Ρέντινγκ, κάτι που σημαίνει πως το έργο του ΠΑΟΚ γίνεται δυσκολότερο. Αυτές οι εξελίξεις οδηγούν τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών από την ξένη αγορά. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πλευρά του θα έχει τις προσεχείς ημέρες στη διάθεσή του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας και αφού κάνει λίγες ημέρες διακοπές, θα ενσωματωθεί στην αποστολή των κυπελλούχων Ελλάδος, για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες οι επαφές με τον παίκτη, ο οποίος αποτελούσε την εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Πούκι, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.