Ντοκυμαντέρ με Ζαγοράκη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα πάρει μέρος σε ντοκιμαντέρ της UEFA με θέμα τις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα πάρει μέρος σε ντοκιμαντέρ της UEFA με θέμα τις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004 θα πρωταγωνιστήσει στο έβδομο επεισόδιο της σειράς, τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν την Τρίτη (22/11).

Η σειρά θα ονομάζεται «Carousel Of Memories» και θα περιλαμβάνει πολλά βίντεο, φωτογραφίες, slides κι άγνωστες ιστορίες των πρωταγωνιστών των τελικών φάσεων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από το 1960 ως και σήμερα. Εκτός από τον Ζαγοράκη θα εμφανιστούν κι άλλες μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου.

Πρώτος ο Σοβιετικός Βίκτορ Πονέντελνικ, σκόρερ του χρυσού γκολ το 1960 απέναντι στην Γιουγκοσλαβία (2-1). Δεύτερος, ο Άντζελο Ντομεγκίνι που το 1968 ήταν ο κορυφαίος του Euro για την Ιταλία, τρίτος ο Γκίντερ Νέτσερ που το 1972 έκανε εξαιρετικό τουρνουά με την νικήτρια Γερμανία.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του τροπαίου από την Γαλλία το 1984, είναι το κεντρικό πρόσωπο στο τέταρτο επεισόδιο. Θα ακολουθήσει ο Ρουντ Γκούλιτ από την διοργάνωση του 1988, ο Πίτερ Σμάιχελ από το 1992, και θα κλείσει το ντοκιμαντέρ ο Τσάβι θριαμβευτής του Euro 2008 με την Ισπανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.