Πέντε παιχνίδια του Switch που θα μπορούσαν να μπουν στο Nintendo Switch Online

Προβλέψεις;Η Nintendo θα κυκλοφορήσει την πρώτη της online επί πληρωμή υπηρεσία, το Nintendo...

Προβλέψεις;

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει την πρώτη της online επί πληρωμή υπηρεσία, το Nintendo Switch Online, σε πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες του Switch σε όλο τον κόσμο τον Σεπτέμβρη. Η υπηρεσία θα κοστίζει $19,99 τον χρόνο και θα σας δώσει την ικανότητα να σώσετε δεδομένα στο cloud, να παίξετε κλασσικά NES παιχνίδια online και ένα voice chat μέσω της χρήσης εφαρμογής.

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα που μας ταλανίζει είναι το πώς η εταιρεία θα καταφέρει να δικαιολογήσει τα 20 αυτά δολάρια με το περιεχόμενο της υπηρεσίας. Τι παιχνίδια θα κάνει διαθέσιμα στον κόσμο; Θα δούμε μεγάλους τίτλους, από την εταιρεία αλλά και από άλλους developers;

Μέχρι να μας απαντηθούν όλα αυτά, πάμε να δούμε τα πέντε παιχνίδια του Nintendo Switch που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στην online υπηρεσία.

Warframe στο Nintendo Switch

Με την πρόσφατη ανακοίνωση του Warframe για το Nintendo Switch, είναι πολύ λογικό η Digital Extremes να προσπαθήσει να το συγχρονίσει με την κυκλοφορία της online υπηρεσίας. Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι, οπότε μπορεί να και να το δούμε να εμφανίζεται τον Σεπτέμβρη.

Αν και το Warframe είναι free-to-play, απαιτεί ακόμα online σύνδεση για να παίξετε. Αν και η Nintendo σκοπεύει να το κυκλοφορήσει με την online υπηρεσία, ίσως να είναι απαραίτητη η συνδρομή στο Nintendo Switch Online could. Τέλος, ως online co-op εμπειρία, θα μπορεί να επωφεληθεί από το voice chat και το play with friends.

Super Mario Maker για το Nintendo Switch

Το Super Mario Maker κατάφερε πολύ γρήγορα να κατακτήσει τον κόσμο, δημιουργώντας μια μεγάλη online κοινότητα, δίνοντας έμφαση στην κοινή χρήση επιπέδων με άλλους παίκτες. Η έκδοση του Switch θα μπορούσε να δώσει πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο που κατασκευάστηκε από τους παίκτες, στις εκδόσεις του Wii U και 3DS, παραμένοντας όμως προσβάσιμο μόνο σε εκείνους που εγγράφονται στο Nintendo Switch Online.

Η Nintendo θα μπορούσε επίσης να συμπεριλάβει ένα co-op mode για local και online play στην έκδοση Switch, καθώς και να εφαρμόσει ένα βελτιωμένο φίλτρο αναζήτησης για να βρίσκετε εύκολα τα επίπεδα των φίλων σας. Φαίνεται ότι η Nintendo περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κυκλοφορήσει ένα νέο Mario Maker, και η έναρξη του Nintendo Switch Online μοιάζει με την κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.

Star Fox Grand Prix στο Nintendo Switch

Παρά την έλλειψη επίσημης ανακοίνωσης, η Ubisoft αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της E3 ότι ο Star Fox θα είναι ένας χαρακτήρας που θα μπορούσε να βρεθεί στην έκδοση του Switch του παιχνιδιού, Starlink: Battle for Atlas. Σίγουρα, η πτήση με ένα Arwing σε ένα παιχνίδι περιπέτειας ανοιχτού διαστήματος ακούγεται σαν σπουδαίος τρόπος να περάσετε τον χρόνο σας, αλλά δεν είναι μια πραγματική εμπειρία Star Fox, γι ‘αυτό το φημολογούμενο Star Fox Grand Prix δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο.

Το Star Fox Grand Prix δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά οι πηγές λένε πως το online multiplayer θα παίξει σημαντικό ρόλο στον spin-off τίτλο.

Animal Crossing στο Nintendo Switch

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση για sequel στο Animal Crossing, αλλά σίγουρα η Online υπηρεσία του Switch είναι ένας πολύ καλός λόγος για να δημιουργηθεί και θα φέρει μάλιστα αρκετό κόσμο, λόγω της δημοτικότητάς του.

H επιτυχία του παιχνιδιού είναι καθοριστική και ένας λόγος για να υπάρξει συνέχεια, οπότε οι πιθανότητες για μια ταυτόχρονη ή πολύ κοντινή κυκλοφορία είναι μεγάλες.

FIFA 19 στο Nintendo Switch

To FIFA παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα franchises στον κόσμο, και η επιτυχία του FIFA 18 είναι ένδειξη ότι δεν φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα. Η μεγαλύτερη κριτική για το FIFA 18 στο Switch ήταν η έλλειψη online χαρακτηριστικών. Παρόλο που το online παιχνίδι ήταν παρόν, παρεμποδίστηκε από την έλλειψη voice chat και από οποιαδήποτε δυνατότητα να παίζετε με φίλους. Το FIFA 19 διορθώνει πολλά από αυτά τα θέματα, επιτρέποντας στους παίκτες να προσκαλέσουν οποιονδήποτε από τη λίστα των φίλων τους και να παρακολουθήσουν την αντιπαλότητα τους μέσα από μια σεζόν πέντε αγώνων, τόσο στην FIFA όσο και στην FIFA Ultimate Team. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η έκδοση Switch του FIFA 19 έχει οριστεί για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο, τον μήνα που θα εμφανιστεί το Nintendo Switch Online.


Είναι απογοητευτικό το να μην πληρώνετε τίποτα για την πρόσβαση σε διαδικτυακές λειτουργίες σε παιχνίδια όπως το Mario Kart 8 Deluxe και το Splatoon 2 και να μεταφερθείτε έτσι απότομα σε μια συνδρομή. Έτσι, αν η Nintendo σχεδιάζει να κάνει την online υπηρεσία της τόσο επιτυχημένη όσο η Microsoft, με το Xbox Live, και η Sony με το PlayStation Plus, θα πρέπει να αναδείξει μερικά μεγάλα παιχνίδια για την έναρξή της.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.