Ο Τόσκας παρέδωσε στον Σκουρλέτη το χαρτοφυλάκιο του

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι στρατιώτης που έδινα τις μάχες».

Τις αρμοδιότητες της Προστασίας του Πολίτη παρέλαβε ο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, από τον παραιτηθέντα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Στις δηλώσεις του, ο κ.Τόσκας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο, και τόνισε ότι για λόγους συνείδησης είχε θέσει από την πρώτη στιγμή την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι αναλαμβάνει σε μία δύσκολη στιγμή και δήλωσε ότι προτεραιότητα είναι για την κυβέρνηση να ανακουφίσει όσο είναι δυνατόν, αυτούς που αντιμετώπισαν τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς, αλλά ταυτόχρονα να πάει σε βάθος για τις αιτίες αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του χαρτοφυλακίου του από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, ο κ. Τόσκας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «οφείλουμε να θυμόμαστε τα θύματα γιατί μόνο έτσι η πολιτική συγγνώμη θα έχει αντίκρισμα».

«Η χώρα βίωσε ανείπωτη τραγωδία. Οφείλουμε να τους θυμόμαστε γιατί μόνο έτσι η πολιτική συγγνώμη θα έχει αντίκρισμα. Η συνείδησή μου επέβαλε να θέσω από την πρώτη στιγμή στον πρωθυπουργό την παραίτησή μου», είπε αρχικά ο κ. Τόσκας.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι στρατιώτης που έδινα τις μάχες με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και το δημόσιο συμφέρον. Οι πολίτες καταλαβαίνουν και κρίνουν», είπε στη συνέχεια.

Πηγή: News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.