Μακέντα: “Θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ”

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, το "μάθημα" που πήραν οι Πράσινοι από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και το σημαντικό ματς με την ΑΕΚ μίλησε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, το “μάθημα” που πήραν οι Πράσινοι από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και το σημαντικό ματς με την ΑΕΚ μίλησε ο Φεντερίκο Μακέντα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού επιθετικού του Παναθηναϊκού: 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: 

“Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα ήταν αρκετά συμπαγής και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολο. Δεν μπήκαμε καλά και όταν σκόραραν, δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση.

Για μια νεανική ομάδα, όπως είναι η δική μας, μπορείς να μάθεις και να “μεγαλώσεις” από παιχνίδια σαν αυτό. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι “. 

Για τις εντυπώσεις του από το ματς της Τούμπας: 

” Ήταν σπουδαίο παιχνίδι και σπουδαία ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και το γνωρίζαμε, όμως θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο. Δεν ήταν εύκολο, ήταν το πρώτο ντέρμπι για τη νεανική μας ομάδα, μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, όμως ήταν μια καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά, ώστε να “μεγαλώσουν” και να “μεγαλώσουμε” ως ομάδα για τα επόμενα ματς “. 

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι: 

” Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε. Ξέραμε τις δυσκολίες, όμως έπρεπε να ήμασταν πιο θαρραλέοι, ώστε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου και δεν το κάναμε. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το αποτέλεσμα, γιατί έχουμε μια νεανική ομάδα και χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια για να αποκτήσουμε εμπειρία. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο αγώνα “. 

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: 

” Έχουμε την ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να ξεχάσουμε γρήγορα το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ με καλύτερο τρόπο, απ’ ότι κάναμε στην Τούμπα και ελπίζουμε με τη βοήθεια των οπαδών μας, να εμφανιστούμε καλύτεροι. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να πάμε καλά απέναντι στην ΑΕΚ, γιατί είναι σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να το κερδίσουμε “.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.