Συγκινούν τα “παιδιά” του Γκέραρντ για την επιστροφή του ΟΦΗ (φωτό)

Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών που γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά με τις αξίες του Ευγένιου Γκέραρντ για την άνοδο του ΟΦΗ στη Super League.

Μια συγκινητική ανακοίνωση εξέδωσαν τα “παιδιά” του Ευγένιου Γκέραρντ, στη σελίδα που διατηρούν στο Facebook, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του πιο αγαπητού Ολλανδού στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΟΦΗ, έχοντας ως μέντορά τους τον Γκέραρντ, έγραψαν για την επιστροφή της κρητικής ομάδας στη Super League:

“Ευγένιε,

Μας είχες μάθει να κοιτάμε ψηλά. Μόνο ψηλά και να καμαρώνουμε για το δημιούργημά σου, το οποίο έκανε γνωστό το όνομα του ΟΦΗ και φυσικά την Κρήτη σε όλο τον πλανήτη. Ευγένιε, εδώ και λίγα 24ωρα η ομάδα μας, η ομάδα σου, βρίσκεται και πάλι στη μοναδική κατηγορία που αξίζει να αγωνίζεται. Με στόχο να τιμήσει για μια ακόμα φορά αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους που δεν έφυγαν ποτέ από κοντά της. 

Εμείς, τα παιδιά σου, αισθανόμαστε περήφανοι για την επιστροφή του ΟΦΗ μας στη Super League και είμαστε διπλά χαρούμενοι επειδή δύο από εμάς, ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Παύλος Αδάμος, αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Είναι άξιοι συνεχιστές του έργου σου και πλέον όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ξαναδούμε τον ΟΦΗ μας να πρωταγωνιστεί.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος! Ανυπομονούμε να ξαναδούμε την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και να πανηγυρίσουμε νίκες μέσα στο Γεντί Κουλέ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.