Καλαφατάκης: «Δίκαιη η νίκη μας»

Ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε την επικράτηση του ΚΑΟΔ «δίκαιη και καθαρή» και αναφέρθηκε και στην συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας. Ο Καλαφατάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το εντυπωσιακό 93-72 επί του ΠΑΟΚ: «Αν κάποιος δεν ήταν στο γήπεδο και δεν ξέρει πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αυτή η μεγάλη διαφορά τού προξενεί εντύπωση. Αν ήσουν μέσα στο γήπεδο, όπως είπε και ο κόουτς Μαρκόπουλος, ήταν δίκαιη νίκη και καθαρή».
 
Για το τι το έκανε τόσο εύκολο για τον ΚΑΟΔ: «Πέραν του ότι έχει δείξει η ομάδα ότι έχει δυνατότητες και πατάει σιγά σιγά στην κατηγορία γιατί είναι καινούρια. Τρίτη νίκη ήταν, θα μπορούσαμε να είχαμε δυο-τρεις ακόμα, αλλά είναι θέμα απειρίας και πολλών παραγόντων για να φτάσεις εκεί που πρέπει. Σεβαστήκαμε πολύ το παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ, γιατί παρότι έφυγε ο Γκορί ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και επειδή όταν λείπει κάποιος τον αναπληρώνουν όλοι καλύτερα και το είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική με εμάς, όταν παίξαμε στα Ιλίσια χωρίς τον Μπάβτσιτς, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και τον Χαντ και χάσαμε σε μία φάση. Και μην ξεχνάμε ότι είμαστε καινούρια ομάδα, επαρχιακή, έχει να παίξει στην Α1 δέκα χρόνια, οπότε όλα πρέπει να παίζεις όλα τα παιχνίδια συγκεντρωμένος στο 100% και σεβόμενος τον αντίπαλο ακόμα περισσότερο, πόσω μάλλον όταν είναι ο ΠΑΟΚ».
 
Για τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει την ομάδα: «Χθες είχε πολύ κόσμο το γήπεδο, είχε καταπληκτική ατμόσφαιρα και είναι κρίμα που δεν το έδειξε η τηλεόραση. Δυστυχώς για τη Δόξα παίζει στη Θεσσαλονίκη και ο ΚΑΟΔ είναι η ομάδα της πόλης. Έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά και έξω από το γήπεδο και αγκάλιασε ο κόσμος την ομάδα. Αυτό είχα πει στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο, που τρέχουν την ομάδα. Το στοίχημα ήταν να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να τους κρατήσουμε. Είχαμε τύχη στην κλήρωση, σε εισαγωγικά, γιατί ήταν δύσκολη, παίζαμε συνέχεια έξω, τώρα παίζουμε μέσα, το πρώτο μας παιχνίδι ήταν ο Παναθηναϊκός, γέμισε το γήπεδο, πήγαμε καλά, πήραμε τα εύσημα. Μετά παίξαμε με τον Άρη».
 
Για την πορεία του ΚΑΟΔ: «Είμαστε άπειρη ομάδα, καινούρια παιδιά από την Α2, ρούκι παίκτες. Τώρα ενισχυθήκαμε και είναι σημαντικό η διοίκηση να βοηθήσει την κατάσταση. Ενισχύσαμε την ομάδα όχι μόνο με καλούς παίκτες, αλλά με καταπληκτικά παιδιά και άλλαξε άρδην η χημεία της ομάδας, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Δεν συζητάμε για τον Χαντ και για τον Μπάβτσιτς. Είναι άλλου επιπέδου παίκτες και σαν αγωνιστική συμπεριφορά και σαν χαρακτήρες. Και ήρθε και ο Μονρό τώρα για λίγο που και αυτός είναι καταπληκτικό παιδί, οπότε καταλαβαίνετε δημιουργήθηκε μια χημεία, μια οικογένεια. Το απολαμβάνω αυτό το πράγμα, είχα χρόνια να το ζήσω».
 
Για τον Κώστα Χαραλαμπίδη: «Ήταν ο πρώτος μου στόχος. Τον βρήκα στον Μακεδονικό όταν πήγα ένα παιδί που σύνολο είχε βάλει 14 πόντους την προηγούμενη χρονιά και παίζοντας μαζί μου έβαλε 400 πόντους. Υπήρχε μια άλλη χημεία και μια άλλη σχέση μεταξύ μας. Είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας και αδικημένος παίκτης μέχρι τα 30 του. Θυμάμαι όταν έπαιζε στο Μαρούσι και πήγε στο All Star Game μου λέει στα 33 μου είμαι εδώ, στα 35 θα είμαι στην εθνική. Το έλεγε και γελούσε και τελικά πήγε…».
 
Για το επόμενο ματς με το Μαρούσι: «Είμαστε άτυχοι γιατί το Μαρούσι μας περιμένει, όπως και ο Ίκαρος που δεν είχε νίκη και είχε εστιάσει σε εμάς την προσπάθειά του. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Πάμε να παίξουμε όπως πρέπει».
 
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Μπορεί να σου κάνει πιο εύκολο το έργο το ότι πέφτει μια ομάδα, αλλά χαλάει την ανταγωνιστικότητα και την ομορφιά του αθλήματος. Πάλι καλά που υπάρχει ένα πρωτάθλημα που γεμίζουν και πέντε γήπεδα».
 
Για τη ζωή στη Δράμα: «Χθες ήταν κάτι καταπληκτικό. Ο κόσμος απίστευτος. Μέσα στα προβλήματα που έχουμε ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια, ο αθλητισμός είναι μονόδρομος αυτή την εποχή. Μόνο εκεί μπορούμε να ξεχαστούμε, να ξεδώσουμε, να απολαύσουμε το παιχνίδι. Και από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ είναι χορηγός και ο μόνος οργανισμός που παίρνει μετρητά καθημερινά, ας υπολογίσει λίγο την κατάσταση. Να μην κλαίμε τη μοίρα μας κάθε μέρα. Ανοίγεις την τηλεόραση και παθαίνεις ζημιά… Εδώ στη Δράμα δεν καταλαβαίνεις κρίση. Όταν κατεβαίνω στην Αθήνα τρελαίνομαι με αυτά που βλέπω και ακούω. Εδώ η διοίκηση μάς τα έχει λύσει όλα. Το φαγητό, τον ύπνο, ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει, ούτε καφέ δεν μας αφήνει να πληρώσουμε…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.