To 1o Athens Riviera Cup είναι γεγονός!

Στο πανέμορφο γήπεδο της Βουλιαγμένης θα παραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου το πρώτο Athens Rivier Cup Κ15 με τη συμμετοχή του τοπικού ΑΟΒ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, του Πανιωνίου και της Ακαδημίας Παθιακάκη.

Ο ΑΟ Βουλιαγμένης διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο ένα τουρνουά στο οποίο είναι προσκεκλημένες οι καλύτερες Ακαδημίες της Αθήνας στις ηλικές Κ15. Στον πανέμορφο και πλήρως ανακαινισμένο χλοοτάπητα του ΔΑΚ Βουλιαγμένης οι μικροί επίδοξοι ποδοσφαιριστές θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και θα ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία.

Ο ΑΟ Βουλιαγμένης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η Ακαδημία Παθιακάκη θα συμμετάσχουν στο διήμερο τουρνουά Athens Riviera Cup. Οι έξι ομάδες είναι  χωρισμένες σε δύο ομίλους (Α΄ Όμιλος: ΑΕΚ, Πανιώνιος, Παθιακάκης – Β’ Όμιλος: Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΑΟ Βουλιαγμένης) και το Σάββατο θα διεξαχθούν οι έξι αναμετρήσεις των ομίλων.

Την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας για την πέμπτη θέση μεταξύ των τρίτων των δυο ομίλων, ο αγώνας για την τρίτη θέση μετξύ των δεύτερων των δύο ομίλων, καθώς και ο τελικός μεταξύ των πρώτων των δύο  ομίλων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.