Το καλύτερο για τον Μάρτιο από τον Κλάους

Το κορυφαίο γκολ για τον μήνα Μάρτιο, αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ αυτό του Στέφανου Αθανασιάδη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το κορυφαίο γκολ για τον μήνα Μάρτιο, αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ αυτό του Στέφανου Αθανασιάδη κόντρα στον Παναιτωλικό. 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σχετικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη. Κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και ο αγωνιστικός χώρος το επέτρεψε και έφτασε σε μία εμφατική νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στέφανος Αθανασιάδης και άξιος συμπαραστάτης του ο Μιγκέλ Βίτορ.

Οι δυο τους είχαν καταφέρει να συνδυαστούν άψογα για το 1-0 αλλά φύλαξαν το…καλό για το δεύτερο τέρμα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός  με μία 40άρα μπαλιά έβγαλε τον Έλληνα στράικερ στην πλάτη της άμυνας, αυτός κοντρόλαρε με το στήθος και με ένα υπέροχο γυριστό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τέρμα του Κλάους κατέκτησε την κορυφή στην ψηφοφορία για το Regency Best Goal Μαρτίου συγκεντρώνοντας το 46,93% των ψήφων του κοινού χαρίζοντας τον δεύτερο ατομικό τίτλο στον αρχηγό για τον Μάρτιο μετά την ανάδειξή του ως 11888 MVP και τον τρίτο συνολικά την φετινή σεζόν.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το εξαιρετικό τέρμα του Ρόμπερτ Μακ κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε το γκολ του Μυστακίδη από τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής για την Super League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.