Bάγκνερ: «Γι’ αυτό είναι οι φίλοι»

Ο Ντάβιντ Βάγκνερ ήταν ευτυχισμένος μετά την ισοπαλία της Χάντερσφιλντ με την Τσέλσι, για την ομάδα του αλλά και τον φίλο του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ντάβιντ Βάγκνερ ήταν ευτυχισμένος μετά την ισοπαλία της Χάντερσφιλντ με την Τσέλσι, για την ομάδα του αλλά και τον φίλο του Γιούργκεν Κλοπ.

Τα «τεριέ», πήραν την Τετάρτη ισοπαλία με 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι μεγαλύτερο επίτευγμα ακόμη και από την άνοδο. Πολλοί πρόβλεψαν ότι θα υποβιβαστούμε αυτή τη σεζόν και το καταλαβαίνω, γιατί δουλεύουμε κάτω από συνθήκες που δεν είναι καν επιπέδου Τσάμπιονσιπ. Όμως είναι μέρος του DNA μας να παλεύουμε με πάθος. Τα αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά για να περιγράψω τι έκαναν αυτοί οι παίκτες όλη τη σεζόν», είπε ο Γερμανός, ο οποίος βοήθησε και τον κουμπάρο του Γιούργκεν Κλοπ, κόβοντας βαθμούς από την Τσέλσι και τώρα η Λίβερπουλ χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική.

«Κάναμε μία χάρη και στον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για έναν καλό φίλο», σχολίασε σχετικά ο Βάγκνερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.