Ανανέωσε ο Ούγκο Σόουζα

Μετά τον Μπαργκάν, άλλος ένας βασικός συντελεστής της ανόδου του Άρη στη Σουπερ Λιγκ, ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Μετά τον Μπαργκάν, άλλος ένας βασικός συντελεστής της ανόδου του Άρη στη Σουπερ Λιγκ, ανανέωσε το συμβόλαιο του. Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός, Ούγκο Σόουζα υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως μετά τις υπογραφές έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την «απόφαση καρδιάς» που όπως είπε πήρε (είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2017).

 «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Θέλω να πω ότι ήταν απόφαση καρδιάς για μένα να συνεχίσω στον ΑΡΗ, αφού στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι εδώ έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. 

Η αγάπη του κόσμου ήταν ένας από τους ισχυρότερους λόγους που αποφάσισα να παραμείνω, ενώ θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν για να ζήσω την ατμόσφαιρα του γεμάτου Κλεάνθης Βικελίδης και όλοι μαζί να οδηγήσουμε, ξανά, την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στη Super League, εκεί που ανήκει και θα είναι πρωταγωνιστής.

Αυτό που βιώνω στον ΑΡΗ και στη Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά απίστευτο. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την αγάπη όλων. Θα δώσω το 100%, όπως άλλωστε κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Ραντεβού στο γήπεδο…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.