Δύο αδέρφια ασελγούσαν σε 11χρονη κοπέλα


Ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 37χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται ότι αποπλανούσε την κόρη της πρώην συντρόφου.

Ο άντρας συνελήφθη ύστερα από καταγγελία και οδηγείται σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Μαζί του καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 34χρονος αδελφός του, καθώς κι αυτός φέρεται -σύμφωνα με την ίδια καταγγελία- να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ίδιας ανήλικης.

Η 14χρονη -σήμερα- μαθήτρια φαίνεται ότι ζούσε έναν εφιάλτη τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το διάστημα 2012-13, όταν η ίδια ήταν 10 και 11 ετών, ο πρώην σύντροφός της μητέρας της, με τον οποίο διέμενε στο ίδιο σπίτι, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη φαίνεται ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης και από τον αδελφό του άλλοτε συντρόφου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.

Η ανήλικη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό, οπότε εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στον οποίο φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε κατά το παρελθόν. Ακολούθησε καταγγελία στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στις δικαστικές Αρχές. Εν συνεχεία, εκδόθηκαν εντάλματα από την 7 η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, με βάση τα οποία τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.