Μετάλλιο και πριμ για Κάλινιτς!

Ο Νίκολα Κάλινιτς μπορεί να εγκατέλειψε πρόωρα την Εθνική Κροατίας, αλλά θα απολαύσει τα προνόμια της πορείας της στο Μουντιάλ.

Ο Νίκολα Κάλινιτς μπορεί να εγκατέλειψε πρόωρα την Εθνική Κροατίας, αλλά θα απολαύσει τα προνόμια της πορείας της στο Μουντιάλ.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο 30χρονος επιθετικός, έφυγε από την Ρωσία μετά το πρώτο ματς των Κροατών με την Νιγηρία, καθώς αρνήθηκε να μπει αλλαγή επικαλούμενος τραυματισμό και ο ομοσπονδιακός Ζλάτκο Ντάλιτς τον έδιωξε από την ομάδα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Κροάτες, ο Κάλινιτς αναμένεται να λάβει κανονικά ως αρχικό μέλος της αποστολής μετάλλιο, χρυσό ή ασημένιο, ανάλογα με το αποτέλεσμα του τελικού Μουντιάλ με την Γαλλία.

Όσο για το πριμ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι συμπαίκτες του είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θα το λάβει, πιθανότατα όμως ο παίκτης θα αμειφθεί για την όποια προσφορά του, καθώς στην συμφωνία των ποδοσφαιριστών με την ομοσπονδία προβλέπεται ποσοστό από τα μπόνους και για τους παίκτες που συμμετείχαν στα προκριματικά αλλά δεν αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν όμως οι Κροάτες, ο Κάλινιτς μπορεί να επιβραβευτεί χρηματικά, όμως κανένα ποσό δεν μπορεί να τον αποζημιώσει για τις στιγμές της ιστορικής πορείας της ομάδας του, που έχασε λόγω του εγωισμού του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.