Δεύτερη ευκαιρία δίνει ο Ερέρα

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Άρη είναι με το ένα πόδι εκτός Χαριλάου. Παρ΄ όλα αυτά ο Πάκο Ερέρα προτίθεται να τους δώσει μια ακόμη ευκαιρία προκειμένου να αποδείξουν ό,τι αξίζουν μια θέση στην ομάδα.

Τα προσεχή φιλικά παιχνίδια του Άρη αρχής γενομένης από αυτό της 25ης Ιουλίου κόντρα στην ΑΕΚ, θα είναι καθοριστικά για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο ρόστερ.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών για τους οποίους προβληματίζεται ο 64χρονος Ισπανός τεχνικός.

Ο Τσουμάνης για παράδειγμα ενώ λέγεται ότι θα ανανεώσει, ακόμη δεν υπέγραψε. Είναι ένα θέμα που παραμένει σε εκκρεμότητα καθώς ήδη υπάρχει πληρότητα στην αριστερή πλευρά της άμυνας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσουμάνης είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν, ωστόσο μεγάλο αβαντάζ γι΄ αυτόν είναι η εμπειρία της μεγάλης κατηγορίας.

Μουμίν και Ιντζόγλου δίνουν μάχη για μια θέση στο κέντρο και εκεί απ΄ ότι φαίνεται ο Ερέρα θέλει να κρατήσει τον έναν από τους δύο. Προς το παρόν δεν έχει δείξει κάποια προτίμηση.

Στους προαναφερόμενους πρέπει να προσθέσουμε και το όνομα του Μιλούνοβιτς για τον οποίο επίσης υπάρχει προβληματισμός στο προπονητικό επιτελείο.

Σε μεγάλο βαθμό τα παραπάνω ζητήματα  θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια επιπλέον ονόματα που προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όλοι τα υπολογίζουν στο ρόστερ της νέας περιόδου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.