Ξεκίνημα με ισοπαλία για την Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 με την μεξικανική Αμέρικα, στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 με την μεξικανική Αμέρικα, στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Χωρίς 12 παίκτες της που συμμετείχαν στο Μουντιάλ, τον Αλέξις Σάντσες που έχει πρόβλημα με την βίζα του και τον τραυματία Νταλότ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν φυσικό να παρουσιαστεί ανέτοιμη στην πρώτη της δοκιμή εν’ όψει της νέας σεζόν.

Μπροστά σε περίπου 35.000 θεατές στο Φοίνιξ, η μεξικανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 60ό λεπτό με κεφαλιά του Μαρτίν, όμως ο Χουάν Μάτα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 78ο λεπτό.

Επόμενο φιλικό των «κόκκινων διαβόλων» στις 23 Ιουλίου απέναντι στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς στην Καλιφόρνια, ενώ ακολουθούν οι αγώνες του International Champions Cup απέναντι σε Μίλαν (26/7), Λίβερπουλ (29/7) και Ρεάλ Μαδρίτης (1/8).

Η σύνθεση της Γιουνάιτεντ:
Γκραντ (46′ Περέιρα), Βαλέντσια (46′ Φοσού – Μενσά), Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Σο (75′ Γκρίνγουντ), Ερέρα, ΜακΤόμινεϊ (86′ Τουανζέμπε), Περέιρα, Μάτα (86′ Γκόμες), Μίτσελ (60′ Νταρμιάν), Μαρσιάλ (60′ Τσονγκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.