Θετικός για Ολυμπιακό ο Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι έτοιμος να περάσει τον Ατλαντικό για χάρη του Ολυμπιακού, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι έτοιμος να περάσει τον Ατλαντικό για χάρη του Ολυμπιακού, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

Χαρακτηριστικά, ο Σολδάνο δήλωσε μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Αλντοσίβι: «Κάποια πράγματα με κάνουν να γελάω, επειδή με έχουν πουλήσει τόσες φορές. Πιστεύω πλέον ότι είναι μια δημοσιογραφική κατευθυντική τάση για να με εκθέσουν ως ποδοσφαιριστή. Κανείς από την ομάδα δεν βγήκε να πει ότι με έχουν πουλήσει. Πρώτα με… πούλησαν στην Ατλέτικο Νασιονάλ, μετά στη Λεβάντε, στην Ελλάδα, έτσι προσπαθώ να μην μιλάω, να μείνω προσηλωμένος. Είμαι πιστός στην Ουνιόν, πάντα έλεγα ότι όσο έχω συμβόλαιο και είμαι παίκτης της, θα τη σέβομαι και θα προετοιμάζομαι όσο καλύτερα γίνεται για την ομάδα μου. Πέρα από το μέλλον μου, λοιπόν, ευτυχώς μπόρεσα να συνεισφέρω στον σημερινό μας θρίαμβο».

Στη συνέχεια, τόνισε για το ενδεχόμενο μετεγγραφής στην Ελλάδα: «Μπορεί να πάρει περισσότερο, καθώς υπάρχει χρόνος έως τις 24 Αυγούστου. Με δελεάζει η Ελλάδα, νομίζω ότι είναι μια καλή πιθανότητα. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα με το καλύτερο όνομα και τη δύναμη είναι ο Ολυμπιακός, που είναι ένας από τους ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη και παίζει διαρκώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες είπα στους ανθρώπους μου να μην μου λένε τίποτα για αυτό το θέμα, επειδή διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να παίξω και να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Ουνιόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.