Φορητή έκδοση του Η1Ζ1 θα κυκλοφορήσει σύντομα

Μία ακόμα προσθήκη στα mobile Battle Royale παιχνίδια.Σύμφωνα με αναφορές που έγιναν την περασμένη...

Μία ακόμα προσθήκη στα mobile Battle Royale παιχνίδια.

Σύμφωνα με αναφορές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, το Η1Ζ1 θα κυκλοφορήσει για τις φορητές συσκευές μας στο σύντομο μέλλον.

Όπως αναφέρει το Business Wire, η NantWorks – μία εταιρεία με το δικό της τμήμα στα ψυχαγωγικά μέσα κινητών – αποφάσισε να συνεργαστεί και να επενδύσει στην Daybreak -εταιρεία παραγωγής του Η1Ζ1 και άλλων παιχνιδιών. Στόχος των δύο εταιρειών είναι να κυκλοφορήσουν φορητές εκδόσεις μερικών ήδη πολύ γνωστών τίτλων, όπως το Η1Ζ1, αλλά και το 3D MMORPG EverQuest.

 

Με την κινητή αγορά να ανθίζει με Battle Royale τίτλους όπως το PUBG και το Fortnite, η εμφάνιση του Η1Ζ1 ήταν αναμενόμενη. Παρόλα αυτά, με την επιτυχία που συνάντησε το παιχνίδι με τη μεταφορά του στο PlayStation και τώρα με την κυκλοφορία κινητής έκδοσης, εμφανίζεται ένα νέο ερώτημα – θα δούμε ποτέ το Η1Ζ1 και σε άλλες κονσόλες, όπως το Xbox One;

Σε δήλωσή της τον προηγούμενο μήνα η Daybreak εξήγησε πως προς το παρόν η εταιρεία δεν δουλεύει σε κάποιο port του παιχνιδιού για Xbox προσθέτοντας παρόλα αυτά πως είναι πάντα ανοιχτοί στο να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες. Η NantWorks έχει ως στόχο της να δημιουργήσει και να εκδώσει παιχνίδια σε όλες τις πλατφόρμες, κάτι το οποίο μας δίνει ελπίδα για κάποιο μελλοντικό port του παιχνιδιού στο μέλλον.

Δεν γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Η1Ζ1 στο κινητό ή αν θα κυκλοφορήσει και για τα δύο λειτουργικά συστήματα, iOS και Android.


Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.