Ο Bruce Greenwood είναι ο Dr. John του “Doctor Sleep”

Ο ηθοποιός εντάσσεται στο cast του sequel του "The Shining".Η κινηματογραφική μεταφορά του "Doctor...

Ο ηθοποιός εντάσσεται στο cast του sequel του “The Shining”.

Η κινηματογραφική μεταφορά του “Doctor Sleep”, του sequel του “The Shining”, βρήκε στο πρόσωπο του Bruce Greenwood, τον Dr. John της, όπως μαθαίνουμε από το Deadline.

Όμως, αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον χαρακτήρα, καθώς η περιγραφή του και οι λεπτομέρειες κρατούνται σαν επτασφράγιστα μυστικά.

 
Ο Bruce Greenwood.

Ο Greenwood μπαίνει στο cast της ταινίας, μαζί με την Kuliegh Curran και τον Ewan McGregor και με τους Carl Lumbly (“Men of Honor”), Alex Essoe (“Midnighters”), Zahn McClarnon (“Into the West”) και τη Rebecca Ferguson (“Mission Impossible- Rogue Nation”), η οποία θα υποδυθεί την ηγέτιδα της ομάδας που κυνηγά την Abra Stone και τους κληρονόμους του χαρίσματος.

Ο Ewan McGregor θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία και θα ενσαρκώσει τον Danny Torrance, γιο του τρελαμένου Jack Torrance(Jack Nickolson), σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η συνέχεια των γεγονότων του ξενοδοχείου Overlook τοποθετείται μερικές δεκαετίες μετά, όταν ο Danny Torrance είναι πια 40 ετών. Ο Danny είναι ακόμα στοιχειωμένος από το συμβάν με τον πατέρα του και ακολουθεί την αλκοολική κληρονομιά του.

Ο Mike Flanagan θα βρεθεί στο τιμόνι της ταινίας αλλά και στο σενάριό της. O Trevor Macy θα αναλάβει την παραγωγή με τους Akiva Goldsman και Jon Berg να αναλαμβάνουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών. Ο Flanagan, έχει να επιδείξει μεγάλη εμπειρία από ταινίες τρόμου και μυστηρίου, καθώς έχει δουλέψει στα “Ouija: Origin of Evil”, “Gerald’s Game”, “Hush” και “Oculus”.

Ο Bruce Greenwood θα προσθέσει το Doctor Sleep σε ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας εμπειρία 40 χρόνων στο επάγγελμα του ηθοποιού, καθώς έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως “Star Trek” και “Star Trek Into Darkness” ως Pike, στην επερχόμενη ταινία “Sorry for Your Loss”, στο “The Post” του Steven Spieberg αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως τα “Mad Men”, “John From Cincinnati” και “The Resident”.

Η επίσημη σύνοψη του βιβλίου του Stephen King:

“Στοιχειωμένος από τους κατοίκους του ξενοδοχείου Overlook όπου πέρασε μία από τις πιο τρομακτικές χρονιές της παιδικής του ηλικίας, ο Danny Torrance βασανιζόταν για δεκαετίες, προσπαθώντας να αποβάλλει την κληρονομιά απόγνωσης, αλκοολισμού και βίας του πατέρα του. Επιτέλους, κατασταλάζει σε μία πόλη του Νέου Χάμσαϊρ, με μία ομάδα Ανώνυμων Αλκοολικών που τον συγκρατεί, και με μία δουλειά σε ένα νοσοκομείο όπου τα υπολείμματα της δύναμης του, της ‘λάμψης’, παρέχουν την τελική ανακούφιση στους ετοιμοθάνατους. Με την βοήθεια μια προνοητικής γάτας, γίνεται ο ‘Δόκτωρ Ύπνος’. Τότε είναι που ο Dan γνωρίζει την εξαφανισμένη Abra Stone, και είναι το δικό της θαυματουργό δώρο, η μεγαλύτερη λάμψη που έχει δει ποτέ, που ανάβει τους προσωπικούς δαίμονες του Dan και τον καλεί σε μία μάχη για την επιβίωση και τη ψυχή της Abra.”

Η ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί για τις 24 Ιανουαρίου, 2020.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.