Ευλογημένο ρεπό

Στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης απολαμβάνουν, μετά από αρκετό καιρό, οι ποδοσφαιριστές του Αρη.

Στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης απολαμβάνουν, μετά από αρκετό καιρό, οι ποδοσφαιριστές του Αρη. Ο Μανουέλ Μασάδο, εκμεταλλευόμενος το ότι η επόμενη υποχρέωση της ομάδας είναι την προσεχή Κυριακή, παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του για τη Δευτέρα. Οι συνεχόμενοι αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν επέτρεψαν τις προηγούμενες ημέρες να υπάρξει κάποιο κενό, με αποτέλεσμα η κούραση (ψυχολογική και σωματική) να είναι, πια, εμφανής. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανανέωσε το ραντεβού του με τους νέους του παίκτες για το πρωί της Τρίτης.

Κατά τα λοιπά, υπάρχει ευφορία για τη νίκη επί της Δόξας, μια νίκη η οποία ανέβασε τον Αρη αρκετά σκαλοπάτια στο βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που του αναπτερώνει τις ελπίδες για είσοδο στην προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος. Το πιο ευχάριστο όμως για τους κιτρίνους, είναι πως από την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, ξεχώρισαν παίκτες που μέχρι πρότινος δεν υπολογίζονταν στον πλάνο της ομάδας, όπως ο Καστίγιο και ο Ακόστα. Ο Μασάδο φαίνεται πως ποντάρει πολλά επάνω τους και υπ΄ αυτή την έννοια τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Συνεχείς συσκέψεις με Μασάδο

Ο μόνος που δεν θα πάρει ρεπό, είναι ο Μανουέλ Μασάδο. Ο προπονητής του Αρη θα έχει συνεχείς συσκέψεις με τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να καταρτιστεί ένα πλάνο προτεραιοτήτων για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται στο τραπέζι των συζητήσεων να μπει και η περίπτωση μεταγραφικής ενίσχυσης. Ούτως ή άλλως πάντως μεγάλες δυνατότητες δεν υπάρχουν, ούτε οικονομικές, ούτε όμως και από πλευράς χρόνου, δεδομένου πως βαδίζουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο οι άνθρωποι του Αρη δεν αποκλείουν κάποια μεταγραφή, εάν εντοπιστεί κάτι αξιόλογο.     

Εργα στο «Βικελίδης»

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα τα έργα επανασποράς του χλοοτάπητα του «Κλ. Βικελίδης». Ο αγωνιστικός χώρος της έδρας του Αρη αντιμετώπιζε κάποια μικροπροβλήματα και εξαιτίας αυτού αποφασίστηκε  να γίνουν τα συγκεκριμένα έργα. Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί εώς την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως την Κυριακή ο αγώνας με τον Λεβαδειακό θα διεξαχθεί κανονικά στην έδρα των κιτρίνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.